Helmer Makeover

Jeg kedede mig lidt i dag, så det blev til et mindre “Ikea-hack”(er slet ik sikker på det her går ind under den kategori :P), meget lille et af slagsen 😛 En kedelig grå Helmer er blevet lavet til en grå Helmer med blomster 😀 Det er simpelthen selvklæbende hyldepapir jeg fandt i min lokale Kop&Kande og ja så var det jo lige til, håndtaget af og så klippe det til og putte det på og så håndtaget på igen og færdig 😀

Udover det, hvis i følger med på min facebook side så har i nok set jeg har købt nogen nye lakke i dag fra GOSH’s nye serie af minilakker, så dem viser jeg også snart. Så fik jeg også de lakke jeg bestilte i sidste uge fra Models Own med posten i dag. Så jeg har en del lakke at vise i den kommende tid 🙂

Helmer Makeover

So I made a tiny tiny Ikea hack (not even sure if I can call it that though :P) today and put some colors on my Helmers drawers 😀 And if you are following my facebook page you might have seen I got some of the minis that GOSH have made. I also received an order I made last week with Models Own polishes 🙂 So I have loads to show you in the next couple of weeks 🙂

Helmer Makeover

19 comments

 1. Uh, der er en glitrende lak lige foran som ser MEGET spændende ud! 😀
  Og super flot med hyldepapiret – det ser da vildt godt ud!

  1. Jeg glæder mig også til at få dem prøvet på. Har indtil videre kun lige prøvet den sølvgrå krakerler lak, så har det endnu til gode 😀

  1. Jeg kan da kun anbefale dig at få fat i den i hvert fald 😀 Dine lak-samling er jo også meget stor 😀 Dog hvis jeg kunne vælge om, så havde jeg nok taget den hvide af dem. Den ser lidt sølvgrå ud på hjemmesiden og ja hedder endda sølvgrå, men vil mere sige den bare er kedelig grå 🙁

  1. Hehe ja det gik rimelig hurtig op for mig at min samling af Hello Kitty toilettasker som jeg opbevarede dem i før ikke holdte i længden 😛

 2. Okay…kan hjulene pilles af Helmer? for han er desværre med sine 69cm lige akkurat for høj til at stå under mit skrivebord……eller er højden uden hjul? gider du tjekke? 😀

 3. Pingback: Helmer Makeover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.