Depend – 247

Den her er godt nok fin! Den er lidt streaky, men det er noget de fleste metallics er og hvis jeg skal være helt ærlig så rør det ikke mig! Den er super flot lige meget hvad 🙂 Og som de fleste metallics så dækker den her også ved et enkelt lag så det er hvad jeg har holdt den til på alle neglene. Den minder mig meget om Inglots 309 – den skinner måske lidt mere end den, men ellers er de vist spot on. Måske jeg skal lave en lille sammenligning, hvis det er noget der er stemning for? 😀

Nå men jeg er på arbejde i dag, lige nu faktisk, så jeg vil vende tilbage til det 🙂 Hav en rigtig dejlig lørdag og nyd vejret!

Depend - 247

I love this color! It covers perfectly in one single coat, like most metallic’s 😉 It reminds me a lot of Inglots 309 though. Depends is a bit more shiny and I think that might be the only difference. Maybe I should make a comparison of the two? 🙂 Have a lovely Saturday!

Depend – 247

15 comments

 1. Jaaa god idé med sammenlinging, de ligner nemlig meget hinanden 🙂

  God arbejdslyst!

  1. synes heller ikke det er mange gange jeg har set en lign. farve som den her 😀 ja altså pånær lige inglots 😀

 2. Hvor fedt den dækker med blot et lag! 🙂 Er vild med metallics under crackle lakker, så den her kunne jeg godt blive fristet til at købe. Jeg fandt nogen af de andre nye lakker i torsdags, købte den orange og lyseblå. Tak for de hurtige swatches af dem 🙂

  1. Det var så lidt, er jo en fornøjelse at få dem vist frem når man så nogen dejlige kommentarer med på vejen 😀 Jeg ska også lige ha prøvet lidt flere metallics under krakerlerlakkene vist 😀

  1. Også mig! Den kommer på en meget tæt 2.plads over min yndlings farver i hvert fald 😀 Med lilla værende på 1. pladsen 😛

 3. Pingback: Depend – 247

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.