Depend – 251

Så runder jeg denne her omgang Depend af med nr. 251. Den minder meget om en af dem der var med i deres efterårskollektion, fordi der var massere af dem der havde det her shimmer som den her også har. Det er en meget fin lys blå farve som dækker ved de 2 lag.

Jeg sidder og ser livestream fra CPH Marathon. Jeg har to venner der løber i dag, så skal selvfølgelig se dem løbe over målstregen 🙂 Det er begges første marathon og kan jo kun tage hatten for at de gennemfører sådan et løb! Go go Maria & Lars!

Depend - 251

Last of the Depend colors, number 251. This reminds me a lot of their fall collection last year. It had many of these shimmer polishes in it. Anywho, it covers in 2 coats and is a super pretty one 🙂

Depend – 251

11 comments

    1. Jeg synes også den er rigtig speciel og ikke mange lakke man ser det i. Plus (nu ka det være noget jeg bilder mig ind men) de virker til at være lettere at påføre 🙂

  1. Åhh, den farve tager mig tilbage til barndommen med barbiedukker og glansbilleder. Det er nok glitteret, der gør udslaget.

  2. Pingback: Depend – 251

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.