Smash Up!

Blev desværre kaldt på arbejde igår og var derfor helt død da jeg kom hjem og havde super travlt hele dagen. Så det blev ikke til meget blogging. Men så kan jeg da vise hvordan mine negle har set ud siden i Søndags! JA har sgu ik skiftet siden i søndags!?! 😀 Men de er jo også flotte 🙂 Og for en gangs skyld kan man også se min højre hånd…ja som så er til venstre på billedet 😛 Jeg havde virkelig set frem til at modtage min Models Own lakker fordi der var en krakelerlak med i Sølv! Og det ser bare så fedt ud! Nok også derfor jeg stadig har det på og der er faktisk ikke rigtig nogen hakker eller lign. så de holder rigtig godt.. men det er nok mest på grund af top coaten 😉 Som er Seche Vites.

Hvis du har lyst til at købe nogen Models Own lakker så kan du ved den første bestilling benytte dig af koden 10% off, som du får hvis du “liker” dem på facebook og det kan du gøre lige her 🙂 Dog kan jeg da anbefale at vente lidt til de launcher deres andre farver af krakeler neglelakkene som bla. har en neon pink i mellem og en smuk Turkis!! Det er absolut nogen jeg skal have! 😀

Smash Up!

Sunday I tried my new Silver crackling polish from Models Own and I looooove it! Silver looks so cool when its crackled 😀 They call it Smash Up though. 🙂 If you like Models Own polishes but you havent ordered from them yet, you can get a 10% off code on their facebook page right here 🙂

Smash Up!

7 comments

  1. Pingback: Smash Up!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.