Essie – Tart Deco

Hvis i husker indlægget fra igår, så havde jeg en fersken farvet lak under på min højre hånd og ja det er faktisk den her smuksak. Essie’s Tart Deco er ikke ligefrem nogen nyhed. Tror den kom frem i foråret 2010 så den er ved at være en gammel sag. Men den kan stadig købes bla. hos Nicehair.dk til 79 kr. 🙂

Den dækker bedst ved de 2 lag og er bare en super flot sommer farve 😀

Essie - Tart Deco

Got this a while back, super pretty summer color! Love it 🙂 Best at 2 coats.

Essie – Tart Deco

18 comments

    1. Ja den har lidt Miami Peach/Orange Fizz over sig.. har tænkt på at sammenligne dem lidt selvom jeg ved de slet ik er i samme farveklasse, der mangler jo det der shimmer i 😀

  1. Åh, min ABSOLUT yndlingsfarve – gud jeg er blevet næsten helt helt glad af at se på dine negle på billedet ovenfor. Jeg har tidligere nævnt for dig, at jeg faktisk ikke bruger neglelak meget – MEN hver gang jeg besøger din blog, får jeg absolut lyst til at begynde på det.

    Tak for tippet på denne her farve, yndlings, dét vil jeg absolut benytte mig af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.