Konad m57 Leopard motiv

Så fik jeg hul på bylden og sidder nu med de fineste negle 😀 Har godt nok ikke nogen ide til hvilket dyr der ligefrem har de her farver… En mutant leopard af en art? Men jeg er så glad for at det bare endelig er lykkedes mig at rent faktisk få motiverne over uden det ligner.. ehm ja lort? 😛 Neglelakken jeg har brugt nederst er HM’s Coral fra deres sommer “kollektion” 🙂 Lakken der er brugt til motivet er konads egen mørkeblå, den ser ikke ud til at have et navn. Men hvis i vil se den, må i lige sige til så må jeg finde et link.

I finally managed to do a konad without screwing it up! Yay! 😀

19 comments

    1. Det behøver man ikke, men de er lidt tykkere i konsistensen og er bedre til at bruge til stamping og så bliver selve motivet meget flottere 🙂 Men vil gerne forsøge mig lidt med forskellige lakke og så vende tilbage 🙂

  1. holddaop hvor er du god til det! har selv plader og sådan, men kan simpelthen ikke finde ud af det… hvad er tricket? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.