Essie – Butler Please

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer til indlægget igår 😀 Jeg er stadig helt høj på forlovelsens rus herhjemme… er der noget der hedder det? 😛 Men nu må jeg vist også hellere få vist jer nogen flere neglelakker, der er nok af tage af nemlig 😀 Den her er endnu en fra Essies Leading Lady kollektion. Den er så fin og dækker perfekt ved første lag, så det kan vi lide! Den er sådan lidt mat i overfladen, synes jeg. Det er i hvert fald ikke high shine lak. Men det kan jo heldigvis klares med en topcoat hvis det er det man går efter 🙂 Kan i li’ den?

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

5 comments

  1. Jeg elsker den <3 Jeg har selv været i Matas i dag og overvejede at købe den, men det blev til "Where's my chauffeur" også fra den kollektion 🙂

  2. Jeg har også lige købt denne smukke lak, men synes godt nok den er en underligt konsistens- lidt tyk og klistret – er din også det?

    1. Hmm nej det synes jeg ikke at jeg oplevede 🙁 hvis den er så mærkelig så synes jeg næsten du ska gå ned der hvor du har købt den og høre om du kan få den byttet? 🙂 Hvis den er købt i DK selvfølgelig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.