IsaDora – Arctic Treasure

Vi holder lige en pause med Essie lakkerne, og vender snuden mod vores naboer på den anden side af sundet, som har lavet det lækre beauty brand IsaDora 🙂 De har selvfølgelig også lanceret en julekollektion, Northern Lights, hvor denne er en af lakkerne. De to andre er North Star og Polar Nights. Mener at jeg har vist jer Polar Nights på Instagram… hvis ikke så må jeg lige se at banke et indlæg sammen, så i kan se den på 🙂 Nå som i kan se på pegefingeren er det et enkelt lag af Arctic Treasure, hvor den på de resterende negle er lagt ovenpå Chanel – Gold Fiction, den som jeg også viste jer i Julelakker – Guld edition. Hvis i gerne vil se den alene, med flere lag, må i lige sige til, så skal jeg nok få lavet det 🙂 Synes bare den her kombination er så pæn 😀 Tror helt klart også den her kombination vil klæde min forlovelesring ;D

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.