China Glaze Avant Garden kollektion

Så er der lidt nyt fra China Glaze i form af en forårskollektion. Den består af 6 lyse Pastel Petals og 6 Blooming Brights, som de selv skriver. Det er jo ikke ligefrem noget som man ikke er stødt på før, så disse springer jeg nok over. Men kunne nok godt lokkes til nogen af de klare farver.. årh skal/skal ikke? Nogen der frister jer eller springer i over denne her gang? 🙂 Sig til i kommentarfeltet hvis i vil ha navne på dem… Skriver fra en iPad lige nu, så det var begrænset hvad jeg kunne lave ved billederne 😀

20130125-093216.jpg

20130125-093223.jpg

bloglovin

6 comments

  1. Sikke nogle fine farver – på papiret i hvert fald! Af de øverste 6 er jeg vild med de to rosa og to de blå/lilla. Af de nederste 6 er det de tre til højre, som trækker.
    Kunne være at en af de ovenstående skulle være min første fra China Glaze 🙂

    1. Ja det er altid lidt meh, med de her pressebilleder, det er svært at gennemskue dem. EJ har du ikke nogen fra China Glaze endnu!? Se at komme igang dame 🙂

      1. Det er for dårligt, jeg ved det 😉 Tror det er, fordi jeg skal have fat i dem online, og kan godt lide lige at have fingrene i lakkerne inden, jeg køber. Men i år skal det være!

  2. Jeg kan slet ikke stå for en flot grøn neglelak, så jeg ender nok med at købe mindst den grønne 🙂

  3. Umiddelbart er der ikke noget der lige gør mig blød i knæene. Jeg er en sucker for lilla, så jeg kan ikke afvise at de måske godt kunne blive købt 😉 Synes dog de der computerfremstillede billeder er godt trælse 😉 Så jeg venter lige og ser swatches af dem. Jeg kunne godt ønske mig nogle meget lysere lilla lakker – så jeg håber pastel sæsonen byder på noget i den skala 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.