IsaDora – Marshmallow

Folket har talt og folket vil se Marshmallow.. med folket menes der Pixelerede Finurligheder som var førstevælger, ja og eneste vælger på facebook 😛 Der er vist lidt stille i på internettet i dag ;D Nå men det blev altså den her fine fine lak som i får lov til at se først 🙂 Den er jo en super flot lak alene, hvilket jeg faktisk ikke havde forventet, altså jeg troede den var meget mere gennemsigtig og den dækker jo egentlig helt fint ved første lag, men man kan altså stadig lige se lidt igennem den. Det er super flot lak hvis man går efter det meget diskrete neglelak look i hvert fald 😀 Hvad synes i om den her slags farver?
IsaDora Marshmallow
Produktet er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

8 comments

 1. Jeg synes den slags lakker er rigtig fine 🙂 Passer godt til en hverdagslak!

  Må vist snart prøve IsaDora – har du et tip til en billigt online shop?

  Jeg har lige bestilt “Sugar Daddy” en Guld/pink chrome neglelak fra Deborah Lippmann og glæder mig en del til at prøve den på 😀

  Ligenu er det korte negle (øv), for hold da k***, hvor er mine negle smadrede efter mit akryleventyr! Jeg var yderst uheldig med aftagningen, så…. (Det er nok sidste gang (og første), jeg bruger penge på det…)

  1. Den eneste online shop udover ebay jeg kender er vidst på Magasin.dk. Uhh den må jeg lige google, tror ikke jeg mindes hvordan den ser ud 😛

   Puha.. Jeg er ikke fan af akryl negle, kan kun sige DONT en anden gang. Men det er du vidst godt klar over nu 🙂

  1. Jeg må erklære mig enig med dig Jeanette – synes ikke det er spor pænt med lak hvor man kan se neglen igennem!!
   Men hvis man har en cremet pink, kunne den måske give et interessant skær, eller ovenpå en sort 🙂

  2. Hehe ja det er ligefør.. men hvis man nu arbejder et sted hvor man ikke må ha noget hidsigt på, så er den jo meget rar at have i baghånden 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.