Zoya – Aurora

Nå men det lyder jo til at det har i absolut ikke noget imod 😀 Bare rolig, neglelakkerne er stadigvæk det primære emne herinde.. Det kunne jeg aldrig finde på at glemme 🙂 I dag har jeg dog en neglelak til jer, da jeg skal vist lige have udtænkt sådan mere specifikt hvordan jeg skal gribe det hele an, før i får set mere til det andet 😛 Men så ved i det er på vej i hvert fald og dukker op lige pludselig! Jeg elsker mærket Zoya, så da de kom med deres Ornate kollektion, hvor der var en LILLA holografisk imellem, så vidste jeg med det samme at den måtte jeg eje! Aurora er nemlig en super flot lilla lak med en masse holografisk glitter i, dog uden at lakken går hen og bliver til en glitter, hvilket jo er dejligt for sådan en som mig 😉 De små stykker der er i er flade små korn agtige og derved er den jo også betydelig lettere at fjerne igen. Ikke at det er noget man gør lige med det samme, da den bare hænger ved! Den dækker bedst ved to lag og så er den rigtig holdbar, tror jeg havde den på min højre hånd i godt 3 dage før der var overhovedet kommet et lille hak i den, vel og mærke uden topcoat 🙂 Neglelakken her kan fås på sooluxury.com som umiddelbart(mener jeg) er den eneste forhandler af Zoya her i Danmark. Den koster 95 kr. Er i fristet af den her flotte farve? 😀

Zoya AuroraProduktet er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

9 comments

  1. Jeg er egentlig mæt hvad holo angår. Men denne farve er kraftig, ikke så “flad” som de mere liniære. Så jeg kunne nok godt blive fristet til 1-2 stykker af denne slags holo-lakker 🙂

  2. Ej hvor sjovt – forleden mixede jeg en lilla lak fra Rimmel med en multifarvet glimmerneglelak og fik næsten samme resultat. Får næsten lyst til at sende dig et billede af det 🙂

  3. Hvis jeg bliver ved med at følge din blog, bliver jeg en dag en meget fattig kvinde ;). Hvor er den bare flot!!

  4. Jeg har liiiige købt Aurora fra Zoya og er dybt forelsket. Men så vidt jeg ved er det kun Nicehands.dk der har Zoya? Jeg har i hvert fald kun kunne finde dem der.

    1. Det skal nok passe, det her indlæg er jo efterhånden et par år gammelt 😛 Og jeg forstår din forelskelse <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.