Hvad siger i til…

mere makeup, shampoo og hudcreme snak på bloggen? Jeg er efterhånden så heldig at få tilsendt en del andre ting end kun neglelak, og jeg bruger jo selvfølgelig tingene, så derfor synes jeg det ville være lidt kedeligt ikke at dele det med jer 😉 Så ville i kunne bruge at jeg som ikke særlig kyndig person snakker lidt makeup, shampoo og cremer? Herunder laver jeg et vidunderligt duckface iført lidt mundgodt fra IsaDora, som jeg viste frem igår 😉 Jeg ved godt at det er min blog og jeg bestemmer, men jeg har heller ikke rigtig lyst til at sidde og skrive om ting, hvis ingen gider at læse det alligevel 😛 Så er det jo både spild af min og jeres tid, det kan i jo nok godt følge mig i 😛 Så er det go eller no-go til at se mere til mit fjæs her? 😛

IMG_4640-001bloglovin

23 comments

  1. Hehe, helt sikkert GO 🙂
    Jeg synes det er fint med nogle anmeldelser fra helt “almindelige” personer også, istedet for kun beauty-guruerne. Jeg vil ihvertfald nyde at læse om lidt andet, så længe det ikke stjæler taletiden fra lakken 🙂

  2. i’m learning alot from your blog, helps me to handle some difficult situations with my gf 😀 <3 duckface

  3. Så længe det ikke overstiger posts med/om neglelak er det ok. Man kan jo altid springe over. Og det er altid godt at se lidt mere til dit fjæs, hehe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.