Loreal Sapphire Blue og Platinum Chic

Så får i også lige de to sidste produkter som er en del af L’Oréal’s Million Carats julelook, Lakkerne Sapphire Blue og Platinum Chic 🙂

Sapphire Blue

Først så har vi den smukke midnatsblå lak, den har en klar blå base med småt blåt glitter i og større guld glitter i. Den er her lagt over Chanel’s Magic, som er en virkelig flot mørkeblå. Jeg forsøgte også at lægge den uden en basefarve, men synes ikke resultatet var særlig pænt. Så anbefaler helt klart en farve under den. Her er der to lag af Sapphire Blue på hver negl 🙂
Loreal Sapphire Blue

Platinum Chic

Den anden lak er Platinum Chic, som er en glitterlak, der er er en klar base med en masse små og store glitterstykker. Både guld og sølv. Men kigger man på flasken så ligner den at den kun er sølv, men der er altså guldvibes i alt efter hvordan lyset rammer den. Den dækker fuldt ved 2 lag og behøver ikke nogen basefarve efter min mening 🙂 Den er gudesmuk og man kan slet ikke lade være med at kigge på neglene når den her pryder dem 😉 Nå men lad mig så høre om i er blevet fristet til at bruge dem til jul?
Loreal Platinum Chic

Loreal Platinum Chic

Begge lakker fås fra uge 48, muligvis før, det er jo set de er kommet før de datoer jeg har fået opgivet 😛 Prisen er som altid 39,95 kr.

Se også de andre produkter i kollektionen, læbestift og mascara.

anmeldelse2

10 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.