Julekalender 15. december: Vind CND Vinylux

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

Så er der endnu et sæt CND Vinylux, up for grabs 🙂 Hvis i lige er kommet til, så har jeg lavet en anmeldelse af CND Vinylux her. Men altså 1 heldig kartoffel vinder 1 CND Weekly Topcoat som skal lægges på til sidst og to farver, CND Night Glimmer og CND Burnt Romance. Sættet har en værdi af 375 kr. 🙂

cndnightglimmer

a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af PRessence

65 comments

  1. Virkelig fede farver – især burnt romance, og min overlak kunne efterhånden godt trænge til en udskiftning, så jeg krydser fingre 🙂

  2. Har hørt SÅ meget godt om Vinylux 😉

    Og på min der begynder neglelak at krakelerer efter en dag, så håber jeg kan prøve om dette er løsningen 😉

    Glædelig jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.