Julekalender 16. december: Vind IsaDora China Nail art neglelakker

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 27 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge

I dag er der endnu en lækker pakke fra IsaDora. Der er 1 Black Leather neglelak og 2x China Nail art lakker, Hot Pot og Chop Sticks. Jeg har desværre ikke haft tid til at gennemteste det sæt jeg selv har, indtil videre er det kun blevet til et instagram billede her. Sættet har en værdi på 207 kr.

isadorachina

a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af IsaDora

65 comments

  1. Er sikker på at Black Leather under enten Hot Pot eller Chop Sticks vil være super til Nytår 😀

  2. Hvor er de fine! De ser rigtig fede ud på det billede du har lagt op på Instagram. Jeg krydser fingre. Ville være rigtig dejligt endelig at prøve nogle neglelak fra Isadora 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.