Depend forårslakker 2014

Så er der lidt nyt på vej fra Depend, i form af 12 forårslakker. Lidt pressetekst følger:

Mønstertrenden fortsætter!

De mange mønstre vi har set i efterårssæsonen dominerer igen i forårssæsonen men med et blødere udtryk.  Friske forårsfarver blandes med smukke pasteller i Depends friske forårskollektion. Kollektionen indeholder lyselilla toner og ferskenfarver såvel som herligt brune og blå nuancer.  En eksplosion af farver, der kan blandes og fremhæves sammen i mønstre eller hver for sig. De nye nuancer kommer i butikkerne i uge 5 og forhandles i Matas, Magasin, Saling og private parfumerier. Pris: 25 kr.

Depend Forårslakker 2014

Depend forårslakker

Jeg har fået 6 af farverne (mener jeg, de er pakket ned pt.) som jeg selvfølgelig vil vise jer ligeså snart jeg kan 🙂 Hvis i ikke kan vente med at se dem, så kan i tage et kig på Depends facebook side.

Er der nogen der lokker? 😀 Jeg er riiiimelig vild med 398, den ser ud til at være en rigtig flot lilla! 🙂 Man er i hvert fald ikke i tvivl om at det er forårsfarverne, som er på vej! Så mangler vejret også bare lige at komme… men der går jo nok et stykke tid endnu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.