Depend nyheder Chameleon og Perfect Match

Så er der Depend nyheder igen: Chameleon og Perfect Match 😀 De kommer her i april/maj og Chameleon kollektionen indeholder 11 lakker og så er det 4 sæt med hver to lakker i til en Perfect Match manicure.

Hvad siger i til dem? 😀 Jeg er ret spændt på at se duochrome effekten på dem og tror helt sikkert de små perfect match sæt er noget som mange vil finde interessant 🙂

Prisen på sidstnævnte er jeg desværre ikke helt sikker på, men kan forestille mig omkring de 40-50 kr. Jeg er ikke helt klar over hvilke Matas forretninger der får dem, så mit bedste råd er nok at spørge din lokale matas om de evt. ved noget 🙂

Evt. klik på billederne for at se lakkerne tættere på 🙂 Jeg har i øvrigt fået hele baduljen til at vise jer og i får dem selvfølgelig at se på bloggen en af dagene 🙂Depend nyheder chameleon og perfect match Depend nyheder chameleon og perfect match Depend nyheder chameleon og perfect match

Depend nyheder Chameleon og Perfect Match

4 comments

  1. Ææææj, mine matas’er stinker når det kommer til Depend 🙁 de havde hverken tekstur kollektioner og de har heller ikke glitte basen. Æv æv. Så får de nok ikke denne heller….

  2. Uuuuuh lex, der er nogle af chameleon lakkene, jeg får have fat på. Og winter frost perfect match, bliver nød til at være min også.
    Lex!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.