Essie Summer Collection 2014 – preview

Så er der endnu en kollektion på trapperne fra Essie, nemlig deres sommer lakker for 2014! Yay! Glæder mig så meget til at prøve dem og ikke mindst vise jer dem 😀 Hvad er jeres umiddelbare førstehåndsindtryk?

Jeg må sige at jeg var rimelig overrasket da jeg lurede dem på et par blogs for et par uger siden, men synes faktisk de tiltaler mig meget. Det er absolut ikke traditionelle farver til sommeren, men nu vi se hvad jeg synes når jeg får dem på neglene! De lander i butikkerne i uge 26 og forhåbentlig har jeg fået dem vist herinde inden da 🙂
Essie Summer Collection 2014 - preview
Essie Summer Collection 2014 - preview

Essie Summer Collection 2014 – preview

4 comments

  1. Åh, den blå er vildt fin! Glæder mig til at se swatch af den, da jeg synes blå lakker, ofte ser meget anderledes ud på negle end i flasken. Jeg synes det er fedt, når de kommer med deres utraditionelle kollektioner, og essie er altså en favorit hos mig! 🙂 Den pink er altså også fin…

    Sisselykke.dk

  2. Jeg synes faktisk halvdelen af dem er temmelig efterårsagtige. Der er ikke rigtig noget behøver at investere i, måske lige udover den orange. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.