31DC2014 15: Delicate Print

Delicate print? Hvad i hulan er det? Det tog meget lang tid for mig at finde ud af og er egentlig stadig ikke helt sikker på jeg har forstået opgaven. Jeg kom frem til efter kolsultation fra flere forskellige sider at det måtte være noget sart print af en art og det kan så ik rigtig googles. Ikke det jeg kunne bruge til noget i hvert fald.

Så efter at have prøvet lidt forskelligt med de plader jeg nu har, så endte jeg ud med det her design. Synes nu også det er ret “sart” og selvom farven af selve printet måske burde have været i en anden farve så er resultatet er blevet rigtig godt 😀 Hvad tænker i ved dagens tema? Delicate print.. Lad mig høre hvad i har af forslag til det 🙂

Det så faktisk endnu bedre ud med en mat topcoat, men fordi jeg lagde den direkte på, så tværede den desværre designet ud. Så det må i altså tænke jer til.. må prøve det igen næste år så i kan se det der 😛

Lakken jeg har brugt er fra Chanels efterårs kollektion, nemlig Secret. Jeg er vild med farven og den dækker ved 2 lag.. hvilket måske overrasker nogen eftersom den ser relativ gennemsigtig ud. Den bør i øvrigt være ude i butikkerne efterhånden. Jeg fandt mine i Matas i Glostrup 😉

31DC2014 15: Delicate Print

Husk at tjekke forbi Chakalacquer og se hvad hun har fundet på i dagens anledning. Selve udfordringen kan følges på de forskellige sociale medier under tagget #31DC2014 så der vil jeg da anbefale også at tage et kig 🙂
31DC2014 15: Delicate Print

31DC2014 15: Delicate Print

4 comments

  1. Kan godt mærke, at jeg skal styre en stor bue uden om den Matas så! (Hvilket bliver svært, eftersom jeg går forbi den mindst 2 gange om dagen ud/hjem… men er på no buy året ud!)

    Printet er så fint! Ville umiddelbart også tænke noget i den retning med navnet “delicate” 😀

    http://satinawandel.dk

    1. Håber du kan holde ud så 😉 Både med det ene og det andet 😛

      Tusind tak, så er det jo ikke helt så slemt alligevel at lave så noget når det nu er ramt rigtigt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.