Vigtig info om bloglovin – både til dig som læser og andre bloggere

Det her indlæg er nok mest henvendt til dig der læser med via bloglovin, lige meget om det er på computer eller via app. Men også fra en blogger til anden blogger. Så læs med og få lidt indsigt i hvad bloglovin har gang i.

Vigtig info om bloglovin

For nyligt blev jeg opmærksom på at bloglovin de faktisk stjæler mine sidevisninger. Det gør de hvis du læser med via deres frame/ramme med next og Like eller bloglovin app. Det er jeg ærligt talt ikke særligt tilfreds med.

Måden det kan løses på er heldigvis ret så enkelt Men det kræver at du som læser gør noget aktivt. Men meget nemt og simpelt, som ikke bør tage meget mere end 1 minuts tid. Det viser jeg på billederne herunder om lidt.

Men hvis du gør den lille indsats, så får jeg og alle dine andre yndlings bloggere dine sidevisninger. På den måde så du støtter bloggen ved bare at læse med 🙂

Ikke mindst kan jeg lade være med at tage alternative metoder i brug. F.eks at gå over til at kun vise et lille udsnit af mit indlæg på bloglovin. Hvilket er noget jeg personligt hader. Det gør tit jeg slet ikke klikker ind på indlægget, men derimod bare markerer som læst. Hvilket er en skam, da jeg faktisk gerne vil læse de fleste indlæg.

Så vil du støtte mig og alle dine andre yndlings bloggere skal du gøre følgende:

Inde på bloglovin skal du holde musen over dit billede (hvis du har sådan et selvfølgelig) og der skal du vælge settings og så skal du vælge, næsten nede i bunden, I dont want the frame. Du mister din next og like feature ja, men du giver din støtte til bloggeren. Og den er da mere værd ik? 😉
Vigtig info om bloglovin
Hvis du bruger bloglovin appen så skal du også lige ind og aktivt fravælge at indlæg vises som Mobile View, for den har jeg nemlig testet og den giver med 100% sikkerhed ikke noget hit til bloggeren.

Så husk at den skal stå som vist herunder 🙂bloglovinapp1

Meget enkelt ik?!

Jeg håber meget at du som læser vil tænke lidt over det og evt. gå ind og ændre de indstillinger. Det betyder meget for bloggen at kunne tælle alle med i statistikken.

Til sidst vil jeg give en anbefaling af en blogreader som ikke stjæler ens sidevisninger. Det er det jeg selv bruger og er en rigtig god afløser til det gamle Google Reader. Jeg snakker her om Feedly som både kan bruges på computeren og på telefonen. Ikke mindst kan du tilføje andet end blogs. F.eks nyhedssider eller YouTube kanaler. Hvilket man jo som bekendt ikke kan på bloglovin. Den i ser herunder er min konto og i kan se jeg har alt muligt forskelligt deri. Har i stadig jeres fil fra da Google Reader lukkede så kan den faktisk uploades til Feedly 😉feedly2

Det var ordene her fra mig. Nu kunne jeg godt tænke at høre ordene fra dig.

Har du tænkt over at du ikke støtter en blogger ved at bruge bloglovin pga. deres standard indstillinger?

Har du tænkt dig at ændre det? Skriv meget gerne din mening om det i kommentarfeltet.

Fra en blogger til en anden blogger, så gør dig selv den tjeneste og gør dine læsere opmærksom på problematikken. Så spred gerne budskabet så alle får slået de ting fra som ikke gavner os bloggere 🙂

I samme omgang kan jeg da også lige nævne at det ikke er særlig smart at dele via deres auto dele funktion, til facebook og twitter. Hvis i bemærker linket som kommer frem når i deler så er det til bloglovin og ikke jeres egen blog adresse. Så slå endelig ikke den funktion til, men del manuelt  eller find en anden automatisk måde at gøre det på. Jeg bruger f.eks et plugin der hedder Shareaholic som det kan gøres igennem.

Vigtig info om bloglovin

45 comments

 1. Jeg anede ikke at man kunne slå den fra, den funktion.
  For den har irriteret mig, når jeg har skulle kommentere på blogspot-adresser.

  Så at den funktion så også gør at man læser bloggen igennem et filter, er næste nitte.

  Nu er den pillet fra og tak for informationen.

  1. Tusind tak for at du har gjort det 🙂 Ja jeg var også irriteret over den i de få øjeblikke jeg har haft brugt bloglovin, så ligeså snart den feature kom så slog jeg den fra 🙂

 2. Niks, har slet ikke tænkt over det. Jeg ved rent “teknisk” noget som helst om blogs, jeg kan virkelig bare godt lide at læse dem. Læser dem via Bloglovin, da jeg synes det er så skønt at have det hele samlet et sted…
  Pga. blogs læser jeg stort set ikke blade og magasiner mere. Og lige som man betaler for dem, synes jeg da osgå det er helt fair at I bloggere får jeres belønning for det arbejde i lægger i jeres blog.

  Jeg har ændret min settings på både pc, tablet og telefon, men vil da kraftigt overveje den feedly du omtaler, det lyde rigtig smart, jeg var nemlig meget glad for Google reader.

  1. Jeg tror også du er en meget typisk læser, der læser med og så ellers ikke rigtig tænker mere over det. Og hvorfor skulle du? 😉 Det er nok noget som mere er forbeholdt bloggere. Jeg synes det er fedt du gider at ændre det i hvert fald 🙂 Så håber jeg bare alle andre også følger trop ;D

   Ja jeg kan kun anbefale feedly, elsker at have min “google reader” tilbage igen 😀

 3. For hunde… hvorfor finder de nu på sådan noget tis!? Det er en ommer! Når bloglovin kan køre kampagne imod tumblr (var det ikke dem?) og få deres vilje, så må vi bloggere også kunne få bloglovin til at lave det fusk om. Bloggers unite!

  ØV ØV bloglovin! 🙁

  1. Det er desværre ikke noget nyt, det har været sådan i laaaaang tid, folk har bare ikke været klar over det. Jeg har læst et gammelt indlæg på en anden blog fra maj måned om problemet. Jeg slog selv den frame fra så hurtigt jeg fandt ud af jeg kunne fordi jeg synes der var noget fusket ved det. Er i hvert fald glad for jeg ikke bruger det til dagligt!

 4. Det havde jeg da helt glemt! Jeg har ikke selv haft rammen siden tidernes morgen, så det er gået i glemmebogen. Det kan da i hvert fald være forklaringen på mine egne visningstal. Tak for reminderen! 🙂

 5. Det er altså et fantastisk indlæg!
  Jeg har selv ledt og ledt på Bloglovin for at rette “fejlen”. For det er virkelig irriterende som blogger, at miste sine sidevisninger.

  Tusind tak for hjælpen.

  Hvis det er okay med dig, vil jeg gerne dele dit indlæg via min egen blog.

  Mvh. Line

 6. Sikke en god guide! RockPaperDresses linkede til den. Jeg har eller været glad for at bruge bloglovin, men jeg har samtidig synes at det var svineri med de nye tiltag de har gjort! Det er dejligt med en (enkel) guide til hvordan man aktivt kan lave om på det så jeg fortsat kan benytte appen 😀
  Tak!

 7. (Er kommet hertil gennem en andens link, og er glad for det)
  Jeg var godt klar over problemet, men først efter at bloggers delight folkene begyndte at smide en læs mere ind – hvilket jeg hader. Men jeg vidste ikke at der var noget man kunne gøre ved det.
  Det er hermed gjort.

  Jeg vil dog overveje om jeg vil dele det med mine få læsere. Er ret ny, og er jo bare glad for at de knap 50 følgere jeg har på bloglovin’ er der i det hele taget 🙂

  1. Dejligt at jeg kunne hjælpe og selvfølgelig skal du da dele det med dine læsere, lige meget om der er 10 eller 10000 der læser med, så er det da noget de skal vide 😀 Det kommer jo også dig til gode 🙂

 8. Super info 🙂 Selvfølgelig skal alle I bloggere ha’ jeres trafik, det er ikke kun penge, men også sjov viden at hente. Så alt er ændret nu 🙂

 9. Jeg har allerede ordnet det, tager to min. Men jeg kan tilgengæld ikke blive klog på hvordan jeg gør det på min bloglovin app, jeg kan umiddelbart ikke komme frem til det billede du viser. :-S Tak for at gøre en opmærksom på hvordan vi kan hjælpe jer, jeg gør nemlig tit og ofte det at jeg trykker læst selvom jeg egentlig gerne ville læse indlægget.

  1. Jeg har lige opdateret med et billede mere så du kan se hvordan du kommer derind 🙂 Håber det hjælper ellers så skriver du bare igen 😀 Selv tak, det er rart at vide man ikke er den eneste der gør sådan 😉

   1. Den ser stadig ikke ud som din, men nu fik jeg da lov til at komme ind til mine indstillinger, det ville den ikke tidligere 🙂 Så nu er det også rettet. 🙂
    Tak for hjælpen.

 10. Mange tak for info!!! Blev sendt her af Miriams blok 🙂 Jeg har virkelig været irriteret over det længe, så dejligt at få en måde og løse problemet på 🙂

 11. Jeg har straks ændret indstillinger både på computeren og på mobilen. Var ikke klar over at bloglovin “stjal” bloggernes hits, nu bliver jeg helt ked af at have læst alle blogs gennem bloglovin så længe, som jeg har 🙁

 12. Tusind tak for den information! Jeg har godt vist at Bloglovin’-læsere ikke tæller ind på egen blog. Fedt med en alternativ løsning – jeg deler dit indlæg med mine læsere 🙂

  1. Som jeg skriver er jeg også kun 100% sikker med mobil appen. Men den frame virker lidt fusket lige gyldigt hvad 😉 Så jeg har bare altid haft den slået fra. Det er et forstyrrende element på min skærm. Men ja andre elsker den 😛

 13. Rigtig godt indlæg Maria og hvor er det dejligt der allerede er flere bloggere der har delt det! Jeg har netop selv delt det på min blogs FB side.

  Jeg slog rammen fra for lang tid siden, tænkte ikke så meget over det med klik, jeg syntes bare den var møgirriterende. Men jeg har faktisk aldrig tænkt over at slå den fra på mobilen, så tak for at gøre opmærksom på det.

  Jeg har brugt “læs mere” funktionen på mine blogs nogle uger nu, men jeg er faktisk ikke særlig glad for det, for jeg finder det selv irriterende og markerer ofte indlægget som læst, som du også gør. Håber på mange ændre deres indstillinger, så vi får vores klik og samtidigt ikke behøver at benytte “læs mere” funktionen.

  1. Tak skal du have 🙂 Ja jeg synes det er kanon fedt hvis det kommer så vidt omkring at det rent faktisk har en effekt 😀

   Heldigvis får jeg dine indlæg som hele i Feedly så det har jeg slet ikke lagt mærke til 😉 Men nej hvis det er en funktion som jeg ikke selv bryder mig om, så vil jeg for det meste aldrig selv benytte mig af den og så måtte der jo være en anden måde.. og det er, til at starte med, i hvert fald med den her 🙂

 14. Jeg har altid kørt Bloglovin uden deres Frame 🙂 Jeg hader freamed hjemmesider! Det hører fortiden til og er for mig at se dårlig programmering, netop fordi det skjuler kilden.
  I dit tilfælde stjæler det din statistik og i andre tilfælde snyder det folk ind på sider, hvor de ikke ønsker at være…

  Så jeg er enig 😉
  Frames – go home!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.