Fancy Friday – Striping Tape

Så er det fredag igen og weekenden er lige på trapperne og ikke mindst en ny omgang Fælles Fredag, wohoo 😀

Denne uges Fancy Friday står på Striping tape tema. Har luret på hvad jeg skulle lave en uges tid nu og har lidt haft forskellige ideer, mest hvor at jeg lavede noget mønster og fjerner tapen efter der er kommet en farve på. Men tænkte det skulle være med tape på neglen for en gangs skyld. Den anden metode har jeg jo lavet et par stykker af i løbet af det sidste års tid. Se selv her 🙂

Så googlede lidt frem og tilbage og endte med at finde inspiration til lidt forskellige mønstrer og endte så med det her 🙂 Tænkte at et kryds er bare for kedeligt, så den lille trekant giver lige et lille twist 🙂

Jeg har brugt Depend 7day Goth Black som base farven og så noget guld striping tape, som har en smule holografisk i sig. Udover det vil jeg lige nævne at lakken måske ser lidt grå-sort ud i flasken på billedet, men som i kan se på billedet så er den altså kulsort 🙂

Jeg er rimelig tilfreds med resultatet.. Så kan de få lov til at være på indtil på søndag, hvor jeg har lidt lakker der skal swatches 😛

God weekend 😉

Fancy Friday Striping tape mani Fancy Friday Striping tape mani2
Husk at tjekke de andre damers bidrag ud 🙂Fancy Friday – Striping Tape

7 comments

  1. WOW ! Jeg er vild med den her mani ! Selvom du siger, det ikke er præcist, så ser det virkelig præcist ud! En super skøn mani 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.