Polishers Inc – So 90's!

Så er det Polishers Inc tid igen og det var lige på et hængende hår at jeg fik det lavet, da jeg ikke lige havde særlig mange lakker til rådighed, for slet ikke at snakke om tid. Det jeg oprindelig havde tænkt mig, var helt i dammen da jeg fik det lavet og den må i vente og se når det er nail fail tid 😉

Inspirationen til denne mani er fra Fresh Prince of Bel Air, som vel er noget af det der huskes bedst fra 90erne. Serien kørte fra 1990 til 1996 så jeg er jo næsten vokset op med Will og Carlton 😀

Jeg havde MoYou plade hvor der tilfældigvis stod POW! på og så forsøgte jeg at ramme lidt af farverne. Dog lidt mere pastel end neon som der var her på billedet.

freshprinceofbelairpowBillede: etsy.com

Jeg har brugt dry brush teknikken så det ligesom flød ind i hinanden og så stampet oven på med prikker. Farverne der er brugt er GOSH Apple Bloom (grøn), GOSH Sunkissed (koral) og CND Cheekside (blå). Virkelig enkelt 🙂 Altså det ligner jo ikke helt, men håber i kan se inspirationen i det mindste.Polishers Inc - So 90s!

So today the theme is So 90’s! And I am a 90s child. So who else than Fresh Prince of Bel Air should I get my inspiration from ;D I mean, I grew up with the Carlton dance 😛

I found a picture on Etsy with Will Smith that’s kinda in the spirit of Fresh Prince, so I tried doing something similar to it. I used the dry brush technique with a dotting stamp on top.

Not quite color accurate, but when its only used for inspiration I think its fine 🙂Polishers inc

5 comments

  1. Det blev sguda godt! Jeg husker, hvordan jeg altid skyndte mig hjem fra skole for at se Rap Fyr. Åååh, Will! <3
    Man skal i øvrigt ikke se serien i dag, den stinker helt vildt ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.