#WeekendOffNailArtChallenge – Stamping

Der er jo uendelige muligheder når det gælder stamping. Men jeg tænkte at nu skulle det være med nogen af de der mange blomster designs, som jeg bare ikke er så glad ved.

Men det her blev egentlig okay. Der er flere blade end blomster, så det er fint med mig 😀 Plus jeg har givet de få blomster der var en lille rød prik i midten. Bare for at bryde det lidt 🙂

Lakken jeg har brugt er en ny farve fra Sephoras minilakker der hedder Another Dance. Der er dog lige smidt en mat topcoat på fra OPI. Den ser så fed ud med det alene, se evt. her på instagram 🙂

Jeg har stampet med OPI Alpine Snow og pga. den er en smule gennemsigtig, så er stampet nærmest blevet grønligt. Da den lilla lak faktisk har en smule duochrome i sig, så tror jeg det er det som gør at den ser sådan ud, fremfor bare hvid 😀 Rimelig fedt og uventet 🙂

Pladen som stampet er på er MoYou Pro Collection XL 14.

#WeekendOffNailArtChallenge – Stamping Husk at alle kan deltage, blot i benytter hashtagget #WeekendOffNailArtChallenge så vi kan se det på Instagram og lign. Hvis i vil være med kan i også tilføje jeres link til dagens tema i inlinkz herunder, det kræver blot man har en bruger.

Men ellers så vil jeg da opfordrer jer alle til at tage en tur rundt hos de andre deltagere så i kan se hvad de har fundet på 🙂weekendoffnailartchallenge

#WeekendOffNailArtChallenge – Stamping

2 comments

    1. Ja… det er det skam 😉 Kunne ikke drømme om at få lave negle! 😉 Men jeg hader når de er så lange, jeg er helt klart til korte negle, så glæder mig til at vi er færdige med det her og jeg kan klippe dem ned ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.