#WeekendOffNailArtChallenge – Fan Brush

I dag står det på en Fan Brush mani i #WeekendOffNailArtChallenge og jeg har brugt lidt forskellige lakker. Faktisk hele 5 af slagsen. De lilla og pink fra CND Garden Muse kollektion og så Essie Serial Shopper.

Rimelig enkel mani, som jeg ikke rigtig vil sige så meget mere om 😛 Se også på instagram med et lille stamp over 🙂

#WeekendOffNailArtChallenge – Fan Brush Husk at alle kan deltage, blot i benytter hashtagget #WeekendOffNailArtChallenge så vi kan se det på Instagram og lign. 🙂 Hvis i vil være med kan i også tilføje jeres link til dagens tema i inlinkz herunder, det kræver blot man har en bruger. Men ellers så vil jeg da opfordrer jer alle til at tage en tur rundt hos de andre deltagere så i kan se hvad de har fundet på 🙂


weekendoffnailartchallenge
#WeekendOffNailArtChallenge – Fan Brush

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.