#WeekendOffNailArtChallenge – Gradient

En gradient er jo noget som jeg efterhånden har lavet mange gange, så synes den her skulle være en smule anderledes.

Jeg har startet med en base af farven CND Butterfly Queen. Derefter har jeg lagt striping tape, som jeg så har lavet en gradient ovenpå. Der har jeg brugt CND Beckoning Begonia og CND Wisteria Haze.

Synes at resultatet er blevet rigtig godt, trods manglende topcoat… Den havde jeg ikke lige inde for rækkevidde desværre… Nå men hvad synes i? 🙂

#WeekendOffNailArtChallenge – Gradient#WeekendOffNailArtChallenge – Gradientanmeldelse2

Husk at alle kan deltage, blot i benytter hashtagget #WeekendOffNailArtChallenge så vi kan se det på Instagram og lign. 🙂 Hvis i vil være med kan i også tilføje jeres link til dagens tema i inlinkz herunder, det kræver blot man har en bruger. Men ellers så vil jeg da opfordrer jer alle til at tage en tur rundt hos de andre deltagere så i kan se hvad de har fundet på 🙂

weekendoffnailartchallenge

#WeekendOffNailArtChallenge – Gradient

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.