#WeekendOffNailArtChallenge – Animals

Så fik jeg endelig tid til at lave dagens indlæg. Det var meningen jeg skulle lave det igår, men min computer besluttede sig for ikke at ville tage imod den bios opdatering jeg forsøgte mig med. Så nu er den altså død. Æv. Der kunne det jo så være smart at være en tech-blogger og kunne teste et motherboard 😀

Rimelig surt når jeg nu fik det grafikkort i fødselsdagsgave som jeg havde ønsket mig. Nå men så skal der jo bare spares sammen til nyt bundkort og cpu. Så so long neglelakshopping 🙁

Nå men det skal jo slet ikke handle om min computer, men dagens tema som er Animals. Har faktisk lavet hele to manier. Begge som jeg synes ikke er specielt pæne. Men kan sgu ik nå og lave det om, så nu bliver det altså bare dem her 🙂

De første er en gradient med leo pletter, det blev slet ik som jeg havde forestillet mig og så blev stampet i øvrigt ikke godt. Jeg har brugt farver fra Sally Hansens forårs kollektion. Rigtig fede farver, den her kombo er bare ikke så god. I hvert fald ikke til leopletter 😛

#WeekendOffNailArtChallenge – Animals

Det andet jeg har lavet er en glitter base og så har jeg jeg lavet leopletter, med to neon farver og derefter stampet med zebra striber. Det ser faktisk ok fedt ud, men desværre fangede kameraet slet ikke alt det glitter som der er i lakken. Så det er sgu en smule ærgerligt 🙁

#WeekendOffNailArtChallenge – Animals

Husk at alle kan deltage, blot i benytter hashtagget #WeekendOffNailArtChallenge så vi kan se det på Instagram og lign. Hvis i vil være med kan i også tilføje jeres link til dagens tema i inlinkz herunder, det kræver blot man har en bruger. Men ellers så vil jeg da opfordrer jer alle til at tage en tur rundt hos de andre deltagere så i kan se hvad de har fundet på 🙂


#WeekendOffNailArtChallenge – Animals

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.