Velkommen til Spin the Beauty!

Der er sket noget herinde… Der ser anderledes ud og ikke mindst så har bloggen fået et helt nyt navn!

Jeg har i meget lang tid leget med tanken om at ændre setuppet herinde, da jeg følte mig knap så tilpas med hvordan bloggen havde udviklet sig. Især bloggens navn har irriteret mig, da det ikke er noget som overhovedet indikerer at den her blog handler om beauty.

Det synes jeg tilgengæld at det nye navn gør! Virkelig godt endda.

Der er brugt mange nattetimer på at brainstorme hvordan jeg kunne udvikle min blog og komme ud af den kasse som jeg selv følte bloggen var i endt i.

Navnet skulle for mig klart udstråle at der ingen tvivl var, om at det er en blog som handler om beauty. Jeg har derfor vendt og drejet og googlet og læst og googlet lidt mere. Til sidst så tænkte jeg at jeg måtte tage et kig på mine statistikker og se hvad der mon var at finde der. Rent tilfældigt var der en der havde søgt på Essie Spin the bottle og ja, så var den der. Spin the Beauty 😀

Det er ikke fordi der er så meget der ændrer sig herinde indholdsmæssigt, andet end måske lidt mere beauty. De sociale medier vil få ændret navnet til Spin the Beauty. Går i ind på rijah.dk så vil i også ende herinde. Så den kan i stadig bruge og det ændrer sig næppe. Jeg vil stadig være “rijah” og skrive under det navn. Så det må i selvfølgelig stadig gerne kalde mig, for det vil aldrig ændre sig 🙂

Dog vil der komme et kort resume af indlægget på engelsk fremover, da jeg trods alt stadig har lidt udenlandske læsere. Plus der er nok lidt ombygningsrod det første lille stykke tid 🙂

Jeg håber selvfølgelig i stadig hænger på og synes det er en positiv ændring for bloggen 🙂 Hvis i finder noget der ikke virker eller andet i den stil, så skriv endelig til mig <3

Velkommen til Spin the Beauty!sbt1

Welcome to a new and improved version of my blog! I decided it was time for a big change and today I can finally reveal it you to all 😀

The biggest change is the new name. I didnt really find that “rijah” indicate that this was a blog about beauty or nails. But Spin the Beauty does, right? 😉

Nothing will change content wise, but I have decided to write an english resume on my posts from now on, Google translate doesn’t always translate in the best way 😛 

Hope you will welcome this change and keep hanging out with me here 🙂 If you find any bugs, please let me know, so I can get it fixed.

Welcome to Spin the Beauty!

 

 

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.