Polishers Inc – What's on tv?

Lettere forsinket og slet ikke særlig nail art agtigt så får i mit take på “What’s on tv?” i Polishers Inc. Jeg har desværre haft job de sidste par og derfor ikke haft tid til at lave noget nail art. Men jeg fik den her ide og kunne derfor nogenlunde let udføre den, da jeg havde lakken til det 🙂

Vi har ikke nogen tv kanaler derhjemme, da vi kun streamer på netflix og viaplay og DR’s hjemmeside. Så tændte man vores tv i gamle dage, så var det eneste der var dukket op; sne og så faldt jeg over det her billede af et tv med neon sne. Det er jo perfekt til den her lak med glitter i 😀

Jeg ville gerne have lavet de små glitter stykker mere tæt, men som man kan se på pegefingeren så er det nærmest kommet i lag ved nr. 2 lag og begyndt at nærmest falde over hinanden så det turde jeg ikke rode mig ud i.

Jeg har brugt Sally Hansen Greyfitti og Claire’s Surfer Chick

tv

Whatsontv
Not a very nail artsy mani, but I havent had any time to do nail art, but when I was coming up for the idea to this theme, I saw the little tv and thought it would be perfect for the glitter polish 😀 I would love to have made it a little more dense, but it got all weird with the second coat, so I left it at that 🙂 I used Sally Hansen Greyfitti and Claire’s Surfer Chick. Polishers inc

Polishers Inc – What’s on tv?

4 comments

    1. Thank you 🙂 I’m a pretty alternative thinker when it comes to challenges, so glad you like mine 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.