By K Spring collection 2015

Øh ja vi er så ved at være igennem sommeren, men har ikke fået vist dem her til jer før nu. 😛 Fik dog heller ikke prøvet dem før i maj/juni og der er foråret vel ovre ikke? 😛

Men det er vel sådan lidt held i uheld jeg ikke har fået dem vist før nu, fordi de kan købes for kun 49 kr. stykket i By K’s webshop, altså halv pris 😉

Nå men videre til farverne. Kollektionen er inspireret af 70erne, som jeg ikke rigtig har nogen farve associationer til. Det er nok mest trompetbukser som jeg tænker på når det bliver nævnt. Så om det er ramt korrekt, det skal jeg ikke kunne sige 😛

Freezing Fog

Jeg synes farven minder lidt om det skum man nogen gange kan se ved et vandfald, altså sådan en smule natur lys brun i det.. hvis i er med på hvad jeg mener? 😀 Det er i hvert fald perlemor vi er ude i, no doubt. Normalt ikke noget jeg går efter men synes egentlig den er okay til min hudfarve 🙂 Mener jeg har to lag på her og ingen topcoat.
By K Freezing Fog By K Freezing Fog

Happy Landings

Igen er vi ude i perlemor, en fin rosa, dog en smule mere streaky end den foregående. En rigtig mormor farve i min verden, da jeg mener det var den eneste farve jeg har set min mormor har ejet 😛 To lag er der på her.
By K Happy Landings By K Happy Landings

OY-MAK

Brandrød farve, som er vildt flot. Den er en rigtig klassiker og helt sikkert aldrig en der går af mode, hvadenten vi skriver 1970 eller 2015. Den dækker rigtig godt ved et enkelt lag 🙂

By K OY-MAK By K OY-MAK
En fin lille kollektion med 3 fine farver i, som sagt er de på udsalg hos By K, så hvis du kunne tænke dig at prøve dem så er det bare at slå et smut forbi der.

Bonus info:

By K neglelak er i som det første neglelakbrand i verden blevet AllergyCertified, så det betyder at By K. hverken indeholder parfume, formaldehyd eller andre kendte allergener. By K.’s neglelakker indeholder dog hverken formaldehyd-resin, parabener, kamfer eller toluen heller. Så det er en såkaldt 5-free lak og oveni hatten er den også cruelty free 😉

By K Spring collection 2015
anmeldelse2

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.