Essie Just Stitched – Cashmere Matte

Indlægget indeholder affiliatelinks

For laaaang tid siden så kom der en kollektion fra Essie, med kun matte lakker. Jeg bestilte dem alle sammen, men jeg var så irriteret over hvor dumme de var at lægge på, at jeg opgav dem i første omgang. De var faktisk så besværlige at jeg har måtte prøve dem siden hen een af gangen og en del tålmodighed for at undgå jeg kastede dem ud af vinduet.

Det er ellers rigtig fine flotte matte lakker, men det er som om de bare bliver lidt pænere med en topcoat på. Så det er sådan jeg foretrækker dem. Synd når kollektionen nu engang er matte lakker.

Anydoodle, så lovede jeg jo at jeg ville vise dem ud over lidt indlæg og i må jo nok hellere få den næste, eftersom det sidste kom i marts 😛

Der er 2-3 lag her, som er lagt på meget tålmodigt og forsigtigt 😉 Købt på ebay i sin tid. De kan i øvrigt også fås på billigvoks.dk ! Som også fører dette års neon kollektion…!

Jeg har i øvrigt smidt email boksen op ude i siden igen, da der var et par stykker der efterspurgte at følge med via email, så hvis du har lyst så kan du følge bloggen der 🙂

Essie Just Stitched

Essie Just Stitched Topcoat

Essie Just Stitched Topcoat2

Essie Just Stitched – Cashmere Matte coll.

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.