#31DC2015 05 Blue Nails

Nå men jeg kan altså rigtig godt li min nye Clear Jelly Stamper, så den har jeg brugt igen 😀

Først prøvede jeg dog noget andet, men det duede ikke da det kom på neglene. Sådan er det jo nogen gange tit at det man forestiller sig, bare ikke funker når det kommer ned på neglene. 

Basen er OPI Alpine Snow (surprise), som i øvrigt snart er ved at være tom 😮 Så den må jeg hellere få bestilt en ny af.. Hvad sker der i øvrigt for at den ikke er nogen steder at finde i DK? Det er godt nok den bedste hvide, efter min mening, men den er jo en del af OPI’s normale linje, så den bør altså bare altid være hos forhandlerne 🙁

Jeg kunne selvfølgelig godt bestille på ebay som jeg plejer, men har det bedst med at støtte danske webshops og ikke mindst kan man regne med leveringen er ret så kort. Så de må altså til at fikse! 😉

Jeg ved godt det nærmest er umuligt at se, men det er faktisk 4 forskellige farver blå. Pegefingeren er Depend 442, langemand Sally Hansen Hydro Electric, ringfingeren Morgan Taylor Dont Touch Me I’m Radioactive og lillefingeren er den jeg holder på billedet, nemlig Depend 462, som er helt ny 🙂

Stampet er fra MoYou Sci-fi collection 07 og jeg er vild med mønstret 😀

31DC2015 Blue Nails

31dc2015#31DC2015 05 Blue Nails

4 comments

  1. Ooh optical illusions are cool. I can notice the differences in the blues on my monitor 🙂 I need a new Alpine Snow too!?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.