#31DC2015 13 Animal Print

Jeg tror det er første gang jeg har forsøgt mig med water decals og det er egentlig gået helt fint. Det eneste jeg har at sætte på dem her er at de ikke er helt ude til kanten alle fjerene. Det var kun de sidste to jeg kunne se at det nok var bedst at lave sådan.

Så det må være en ommer og det skal jeg helt sikkert prøve igen 🙂 Jeg kan ikke lige pege jer i retningen af hvor jeg har fundet de her fjer, da jeg har haft dem liggende i ca. lige så lang tid som jeg har haft bloggen 😛 Men de burde være nemme at finde på ebay eller lign.

31DC2015 Animal Print


31dc2015#31DC2015 13 Animal Print

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.