Hvorfor har du ikke en webshop?

Jeg er holdt op med at tælle hvor mange gange jeg er blevet spurgt om det og nu ved jeg lige præcis hvorfor jeg ikke har en.

HOLD OP der er meget arbejde i det. Så det kommer jeg aldrig til at få, yikes! Nå men nu er det hårdeste arbejde overstået, håber jeg. Nu skal i sådan set bare futte ind på siden hvor jeg har sat min lille shop op og se om der er noget i kan bruge 😀

Som jeg også skriver derinde så er det en blanding mellem produkter der er tilsendt ifbm. bloggen og produkter jeg selv har købt. Deraf ret svingende priser, dog synes jeg stadig de er mere end fair.

Grunden til at jeg har besluttet mig for at sælge ud af mine ting er fordi jeg er ved at løbe tør for plads herhjemme, så nu håber jeg at få plads til en masse nyt 🙂 Dog skal det jeg tjener på salget gå udelukkende til et nyt kamera. Som i nok kan se derinde er der ret svingende kvalitet på billederne, og deraf grunden til opsparingen til nyt kamera. Det er også en af grundene til der ikke sker så meget herinde lige pt. Det er ikke fordi mit kamera er i stykker, men det er ved at være så gammelt at det opfører sig en smule sært og det er min tålmodighed ikke til. Så det er enten det kamera med blitz eller et kamera uden. Og uden blitz er lyset udenfor lige nu bare ikke godt nok. Så det er pest eller kolera nærmest.

Nå men hvis i har læst med så langt så håber jeg i har lyst til at støtte mit sælg-ud projekt så jeg kan få et nyt kamera til bloggen 🙂 Se så at smut derover 😉 Hvis der er nogen spørgsmål så email mig endelig på blog@rijah.dk eller skriv på facebook.

stbshop
Klik på billedet for at komme til shoppen

De neglelak mærker der kan findes på shoppen er:

CIATE  COLOR CLUB  DEBORAH LIPPMANN  DIVERSE  ELF  FNUG  ILLAMASQUA  ISADORA L’ORÉAL  MAKE UP STORE  MISA  MODELS OWN  NILENS JORD  OPI  ZOYA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.