L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit

Reklame

L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit
L’Oreal Paris Brow Artist Genius Kit

Jeg er kun for nyligt begyndt at gøre noget ved mine bryn. Faktisk er det kun en måneds tid siden at jeg turde springe ud i at få dem farvet igen. Havde en mindre heldig oplevelse med det år tilbage og har derfor aldrig rigtig turde stole på en frisør omkring lige præcis det igen, før nu altså. Jeg var rigtig tilfreds med resultatet og vender gladeligt tilbage for at få det genopfrisket igen snart, da farven er begyndt at falme.

Kan da lige uddybe med at mine dårlige oplevelse ganske enkelt var med en frisør som smed en sort/blå farve i brynene og lod det sidde alt for længe og ikke rettede dem til bagefter heller. Det så SÅ mærkeligt ud, at jeg bare ikke turde forsøge mig med det igen. Sådan går det åbenbart når ens frisør, var en 65-årig gammel dame, som aldrig kunne huske jeg havde været der før, trods jeg kom der knap 2 år.

Nå men indtil jeg får dem farvet igen, så har jeg fundet L’Oreal Paris Brow Artist Genius Kit frem som fungerer som en ganske udmærket erstatning. Jeg har også haft brugt det tidligere, men har været ret usikker på hvor meget jeg kunne tillade mig det, når jeg har forholdsvist lyst hår. Nu tør jeg dog lidt mere, så der kommer en del mere i en tidligere.

L’Oreal Paris Brow Artist Genius Kit indeholder voksfarve og pudder, en pensel med en angled brush og en børste agtig dims i den anden ende. Voksfarven sidder rigtig godt fast i hårene og pudderet får det til at se knap se mere markeret ud. Men synes også giver det en lidt mere blød feel med det 🙂

Mit kit er i farven Light/Medium, men er faktisk på nippet til at tro Medium/Dark bør være den jeg bruger i fremtiden, imellem farve opfyldningerne.. Det er jo helt mærkeligt at kigge i spejlet nu og “mangle” øjenbrynene, som jeg ellers har gjort det meste af mit liv 😛

Kittet koster 129,95 kr. hos bla. Matas og på matas.dk

Hvad bruger i til jeres bryn? 🙂

L’Oreal Paris Brow Artist Genius Kit

8 comments

 1. Vi vil se det på :Laugh:
  Jeg bruger en brun øjenskygge fra Gosh og påfører den med en skrå børste også fra Gosh. Har længe kigget efter Gosh’s eyebrow kit, men jeg er ikke helt sikker på, om jeg tør skifte farve, når nu jeg har fundet en der passer mig :Blush:

  1. Har godt set hun har åbnet 😀 Men nu bliver jeg klippet nede hos Chez Simone og jeg var virkelig tilfreds med det sidste gang, og der koster det kun 65 for farvning og retning af bryn, så tror jeg holder mig til dem 😛

 2. Det er helt “farligt” at starte med at farve/tegne sine bryn op! Pludselig kan jeg i hvert fald nærmest ikke gå uden, fordi jeg så synes jeg ingen bryn har, på trods af de er sådan leverpostejsfarvede fra naturens hånd 😀 haha.
  Jeg bruger sådan et fiberprodukt fra Divaderme og så af og til en brow gel fra Gosh! Begge dele virkelig gode 👍🏼

  1. Ja og nu er de falmet så meget at jeg virkelig må tegne dem op hver gang… Er bange for de bliver for meget tegnet op til mit blege ansigt… hahaha 😀 Brow gel fra GOSH tror jeg ik at jeg lige har set før 😮 ellers har jeg i hvert fald overset den! Må lige lurer nærmere i Matas næste gang jeg er forbi.

 3. Puha, jeg har også dårlige erfaringer med frisører og bryn! Jeg får altid mine lavet hos en brynsspecialist. Jeg er nysgerrig efter at se dine “nye” bryn 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.