CND Vinylux Aurora Collection Swatches

Reklame

CND Vinylux Aurora Collection Swatches

En lidt overdue omgang lakker til jer. Men bedre sent end aldrig, right? 😀

CND Vinylux Aurora collection kom pĂ„ gaden tilbage i december, sĂ„ de har vĂŠret ude et stykke tid nu, mĂ„ man vidst sige 😛 Men i skal selvfĂžlgelig ikke snydes, bare fordi jeg har vĂŠret lidt slĂžv i optrĂŠkket.

CND Nordic Lights

En mÞrk lilla base med en mÞrk pink undertone. En masse forskellige slags glitter i, nogen ogsÄ en smule holo. Den skal have 2 til 3 lag for at den ser pÊnt dÊkkende ud over det hele. Jeg mÄ sige at promo billedet, hvor den er en smule mere lys lilla i det, kan jeg altsÄ bedre lide end hvordan ser ud pÄ neglene her. Men det er altsÄ heller ikke tit at promo billeder og IRL hÊnger sammen, nÄr det gÊlder neglelak. 
CND Nordic Lights CND Vinylux Aurora Collection Swatches

CND Winter Glow

En virkelig fin sart pink farve. Den er en smule ujÊvn at lÊgge pÄ og derfor synes jeg mÄske ogsÄ den var en smule besvÊrlig at arbejde med. Trods at penslen ellers er fin og god til at fÄ lakken lagt pÊnt med. Den skulle helt op pÄ 3 lag fÞr der var fuld dÊkning.CND Winter Glow CND Vinylux Aurora Collection Swatches

CND Glacial Mist

Den er en lidt sĂŠr farve, kan ik helt sĂŠtte fingeren pĂ„ om den er grĂžn eller blĂ„. Den er til gengĂŠld fyldt med glitter 🙂 Den dĂŠkker fint ved 1 til 2 lag. Nem at arbejde med og umiddelbart fint at der ikke vĂŠlter fĂžr omtalte glitter ud pĂ„ neglen. Men det er relativt lidt der kommer med ud nĂ„r man lĂŠgger det pĂ„.

CND Glacial Mist CND Vinylux Aurora Collection Swatches

CND Tundra

En metallisk lak, som virkelig er en knap sÄ sÞd lak at lÊgge pÄ. Den er ret sÄ streaky og trods forsÞg med at lÊgge topcoaten pÄ for at glatte det en smule ud, sÄ hjalp det ikke meget pÄ det. Til gengÊld skal den kun bruge et enkelt lag for fuld dÊkning. Men sÄdan plejer det jo ogsÄ at vÊre med metalliske lakker.

CND Tundra CND Vinylux Aurora Collection Swatches

Lakkerne er som skrevet tidligere allerede ude og kan bla. findes hos Minta.dk og Nicehands.dk. CND har endnu en kollektion lige pĂ„ trapperne, Art Vandal, som er deres forĂ„rskollektion. Den forhandles allerede nu hos Beautypower.dk sĂ„ hvis i vil have et sneak af dem, sĂ„ er det bare at kigge forbi der 🙂

CND Vinylux Aurora Collection Swatches

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.