CND Vinylux Aurora Collection Swatches

Reklame

CND Vinylux Aurora Collection Swatches

En lidt overdue omgang lakker til jer. Men bedre sent end aldrig, right? 😀

CND Vinylux Aurora collection kom på gaden tilbage i december, så de har været ude et stykke tid nu, må man vidst sige 😛 Men i skal selvfølgelig ikke snydes, bare fordi jeg har været lidt sløv i optrækket.

CND Nordic Lights

En mørk lilla base med en mørk pink undertone. En masse forskellige slags glitter i, nogen også en smule holo. Den skal have 2 til 3 lag for at den ser pænt dækkende ud over det hele. Jeg må sige at promo billedet, hvor den er en smule mere lys lilla i det, kan jeg altså bedre lide end hvordan ser ud på neglene her. Men det er altså heller ikke tit at promo billeder og IRL hænger sammen, når det gælder neglelak. 
CND Nordic Lights CND Vinylux Aurora Collection Swatches

CND Winter Glow

En virkelig fin sart pink farve. Den er en smule ujævn at lægge på og derfor synes jeg måske også den var en smule besværlig at arbejde med. Trods at penslen ellers er fin og god til at få lakken lagt pænt med. Den skulle helt op på 3 lag før der var fuld dækning.CND Winter Glow CND Vinylux Aurora Collection Swatches

CND Glacial Mist

Den er en lidt sær farve, kan ik helt sætte fingeren på om den er grøn eller blå. Den er til gengæld fyldt med glitter 🙂 Den dækker fint ved 1 til 2 lag. Nem at arbejde med og umiddelbart fint at der ikke vælter før omtalte glitter ud på neglen. Men det er relativt lidt der kommer med ud når man lægger det på.

CND Glacial Mist CND Vinylux Aurora Collection Swatches

CND Tundra

En metallisk lak, som virkelig er en knap så sød lak at lægge på. Den er ret så streaky og trods forsøg med at lægge topcoaten på for at glatte det en smule ud, så hjalp det ikke meget på det. Til gengæld skal den kun bruge et enkelt lag for fuld dækning. Men sådan plejer det jo også at være med metalliske lakker.

CND Tundra CND Vinylux Aurora Collection Swatches

Lakkerne er som skrevet tidligere allerede ude og kan bla. findes hos Minta.dk og Nicehands.dk. CND har endnu en kollektion lige på trapperne, Art Vandal, som er deres forårskollektion. Den forhandles allerede nu hos Beautypower.dk så hvis i vil have et sneak af dem, så er det bare at kigge forbi der 🙂

CND Vinylux Aurora Collection Swatches

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.