Bloggens 7 års fødselsdag!! 🎂

leonardogif
Happy birthday from Leo <3

Lettere forsinket er jeg endelig tilbage på bloggen. Lidt mere sygdom måtte lige udskyde fejringen. Men nu skal det være! Bloggen fyldte 7 år Mandag den 7 marts og i den forbindelse så har jeg selvfølgelig sikret en masse goodies til at fejre det med. Jeg har nemlig fået hele 7 gaver i stand, så der er 7 vindere der kan få en lille blog fødselsdagsgave 🙂

Men først så skal vi da lige have lidt statistik sjov.. Nogen af jer er jo nok nye læsere og andre gamle, mon der er nogen af jer som har været med fra starten? Jeg har været inde på det ved tidligere blog fødselsdage med hårde facts og den allerførste fødselsdag var der en smule også, så nu må jeg jo finde på lidt mere og andet 🙂

Jeg har swatchet over 1000 neglelakker herinde siden bloggen startede. 😵

Bloggen startede faktisk ud med at hedde noget andet, Polishign the Nails. Med en stavefejl, I know, men det var for at skille mig ud. Ved ikke helt hvad jeg tænkte på 😀 Så rettede jeg det og derefter blev det bare til rijah.dk som sidste år så blev til Spin the Beauty. Rijah.dk lever dog videre som en slags gaming blog, som jeg dog ikke har opdateret i evigheder.

De allerførste neglelakker jeg modtog til at swatche, altså nogen som jeg ikke selv købte var fra selveste Orly, et af mine yndlingsmærker. Det var i Januar 2010 og et par dage efter de dukkede op kom der også 3 lakker fra China Glaze (!). Men de har åbenbart ikke lige synes det var noget der skulle gentages, så det var første og sidste gang det skete haha 😂

Kort tid efter det fik jeg så min første Depend kollektion tilsendt og det har så været et af de mest faste mærker på min blog siden dengang. Jeg tror også jeg har over 350 af deres lakker efterhånden. Så der er en stor del af dem som er gået til bunken af swatchede lakker

Jeg lavede et Then & Now indlæg allerede i 2009, og jeg må sige at mine swatch billeder har ændret sig en del siden dengang, til det bedre synes jeg, det håber jeg også i gør 😉

Thenandnow

Lidt flere tal kan vi jo også tage 😉

Der har været over 1 million sidevisninger, det svarer nogenlunde til mellem 10- og 15000 sidevisninger om måneden.

Over 20.000 kommentarer og 2040 udgivne indlæg med det her 😉

Der har været minimum 93 giveaways herinde. Når jeg skriver minimum så er det fordi det er hvad jeg lige kan se på mit kategori tag og jeg kan jo sagtens have misset et par stykker i svinget. Så der er ret mange læsere igennem tiden som er blevet forkælet, hvilket jeg synes er vildt fedt at kunne få lov til at give noget tilbage til dem der læser med 🙂

Deciderede nail art indlæg, altså hvor der rent faktisk har været noget nail art i, som jeg har lavet er pt. på 178. Det er da blevet til en del designs så!

Nå men nu skal jeg altså igang med at lave den lovede giveaway. Så jeg må hellere slutte af så jeg kan komme igang med det. Det venter i nok mere på end det her indlæg 😛

Men tak fordi i læser og ser med, det gør det jo umådeligt meget sjovere at lave indlæg når der rent faktisk er nogen på den anden side ❤️‍

Husk i kan også følge med på Instagram @rijah, Facebook, Twitter @r1jah og Snapchat @spinthebeauty 🙂

Bloggens 7 års fødselsdag!! 🎂

12 comments

 1. WOW 7 år, det er jo vildt langt tid! Stort tillykke 😀 Jeg har været med de sidste par år og nyder at se de flotte billeder af lakker du viser os <3

 2. Tillykke, tillykke. 🙂 Det er vildt med sådan noget statistik, det er godt nok blevet til meget gennem tiden. Jeg tror jeg har været med næsten fra starten, i hvertfald 5-6 år. Håber du fejrer dig selv på behørig vis, en skål med Leo-drengen er da en begyndelse. 🙂

 3. Tillykke, Tillykke, Tillykke, Maria!!! Det er vildt at tænke på, at jeg har fulgt med i snart 7 år, jeg har nemlig ikke været med helt fra starten, men det er tæt på :D. Tror jeg hægtede mig på engang i efteråret 2009. Så hurra for 7 fantastiske år.
  :*

 4. Tror jeg har været med næsten fra start af, hvordan jeg fandt dig kan jeg ikke huske.
  Kan ikke huske om jeg fulgte dig da jeg forsat var på blogspot, eller om det først var da jeg kom over på eget domæne (snart 6 år siden).

  Men det er via dig at jeg har stiftet bekendtskab med mærker jeg ikke lige kunne finde på hylden i Matas.

  Tillykke med bloggens 7 år.

 5. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg har ikke fulgt med helt fra start, men jeg har godt nok læst med i mange år efterhånden alligevel, og jeg nyder det virkelig 🙂

 6. Hold da op 7 år er længe. SÅ længe har jeg ikke fulgt med, men glæder mig til at følge med fremover. Tillykke med bloggen.

 7. TILLYKKE!!!
  Glæder mig, at du er ved at vende tilbage fra sygdommens grimme tag.

 8. Stort Tillykke med bloggens 7 års fødselsdag – altid dejligt at følge dig og vi andre nyder godt af <3 det ville være så himmelsk at være blandt de heldige vinder af dine smukke gaver <3 ønsker dig en god påske < 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.