Nå men hvad har du så lavet siden sidst?

Udover den lille detour omkring Paradise tidligere i dag, så synes jeg lige jeg ville opdatere jer, på mit helt almindelige kedelige forstadsliv 🙂

Kan se når jeg kigger tilbage på bloggen, så var det på denne tid sidste år at det begyndte at skrante med lysten til at blogge. Kort tid efter holdte jeg en pause og den varede et par måneder og så stoppede jeg så helt i september. Så jeg har vel egentligt holdt en pause på knap 9-10 mdr. før jeg kom til at savne det her bloggeri.

Men hvad har jeg så lavet siden september?

Ja jeg har jo nydt IKKE at skulle blogge, så meget ved jeg.

I hvert fald den del af at få et produkt tilsendt, få det prøvet og så skrevet om det. Det pres er der ikke mere heldigvis og det er ikke noget jeg sådan rigtig ønsker at genoptage. Det interessere mig ikke mere. Altså skønhedsprodukter. Det ligger så fjernt for mig nu at skulle sidde og swatche og teste produkter. Jeg har haft neglelak på 2-3 gange siden jeg stoppede så det er på ingen måde noget der prioriteres. Jeg bruger det fornødne pleje til ansigtet og lidt parfume og deo og der stopper det så også. Ind imellem lidt ansigtsmasker når huden lige skal have lidt ekstra godt, men ellers så er det hvad det bliver til på beauty fronten. Så hvis det er det du kommer her for at læse om fremover, så må jeg desværre skuffe dig. Det vil jeg næppe skrive om. Skulle det ske, så er det et rent tilfælde og næppe noget der er tilsendt.

Til gengæld har jeg savnet den der interaktion, der er med jer læsere i kommentarfeltet, det hyggelige lille fællesskab som jeg efterhånden har følt var herinde. Så jeg håber da meget at jer der læste med før kommer forbi ind imellem fremover, trods det manglende skønhedselement 🙂

Hvad ellers?

Jeg har endelig fået gjort noget ved de smerter jeg har rendt rundt med i min fod i cirka 2 års tid. Hvilket har sendt mig til reumatolog og ikke mindst til en mr-scanning. Som jeg så stadig går og venter svar på.. Om to uger har jeg en tid til at få opklaret hvad den scanning viste. Dog var et forsigtigt gæt fra reumatologen, at de rygproblemer jeg havde haft i 2010, muligvis var en diskus (som jeg aldrig kom til lægen med) har lavet noget ar-væv som ligger og trykker på en nerve og det forårsager smerterne i foden.

Ellers har jeg døjet en del med svimmelhed og træthed, som jeg selv har konkluderet til at være jernmangel. Blodprøver viste dog ikke rigtig noget jernmangel, men måtte da gerne tage en multivitamin. Så det gør jeg troligt hver dag nu. Det har jeg gjort cirka en uges tid. Svimmelheden er en smule aftagende, så jeg vælger at tro på det hjælper.

Og så har jeg endelig fået taget mig sammen til at sætte kryds ved at jeg gerne vil donere mine organer ved min død. Hvis de da kan bruges 😉 Det er nemt at gøre inde på sundhed.dk (ska jeg hilse at sige).

Nå ja og så har jeg fået spillet lidt Candy Crush 🙈 (ja altså er nået til level 2109) og nyder at lytte til Voksen ABC.

6 comments

  1. Jaaa, velkommen tilbage 😀
    Er også kørt sur i det der beauty (mest fordi, jeg ikke har tid og kræfter til noget som helst), så vil glæde mig til at læse en masse andet fra dig i stedet :*

  2. Svimmel og træt kan vel også være lidt afledt af det vi skrev om sidst… ellers hvis du er svimmel når du ligger ned også, kan det være øresten. Kh. Birgitte

    1. Mjah måske det er en blanding. Heldigvis er det aftagende og er der ikke når jeg ligger ned 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.