Nogen bør… #2

 • prøve og forklare alle de mennesker som hvert år jubler over de skal have skattepenge retur, at det er rent faktisk penge de kunne have fået i løbet af året, havde deres forskudsopgørelse været korrekt. Jaja det er fin måde at spare op på. Men dør stadig lidt over hvor meget i selvsving både folk og medierne går hvert år over det.
 • opfinde medicin imod halsbetændelse, som kun er virus. Gal en lorte sygdom. Hej du er syg, men vi kan ikke gøre noget ved det…. IH (ja den kvikke læser kan nok regne ud så jeg lige har været i dammen med førnævnte, aldrig håber man mere på at en podning er positiv for noget, som når der tjekkes for halsbetændelse)
 • købe mit dejlige hus som er til salg lige her.
 • stoppe den der slim trend der er på YouTube og Instagram…
 • fikse lidt flere hudlæger i DK, jeg har fået en tid.. i juni…..
 • sætte en stopper for Negan i The Walking Dead.. er du gal en psykopat! I øvrigt holy shit med de sidste par sæsoner af den serie 😱
 • opfinde BH’er som afstøder det der hår, som altid lander lige imellem patværket.
 • snart sende mig et nyt dankort, som jeg IKKE kan huske alle numrene på 😆
 • sparke dem lige i løgene, som har fundet på fugle memes ala den herunder, som pt. oversvømmer facebook:

4 comments

 1. Hahaha… nice med lidt general brok… vi kan jo ikke rende rundt og være de positive mennesker vi er, hvis vi ikke kommer af med alt det omverdenen kaster os i nakken i løbet af dagen… ret enig med dig i øvrigt… især over det med skatten… det jo ikke en gave fra skattemanden… 😀 😀 😀 i så fald holdt han meget lidt af mig…det gamle fjols … Nogen bør… jeg er vild med det. 🙂 🙂 🙂

  1. Glad for at du synes om lidt general brok 😉 Ja altså jeg får skat tilbage i år, men det er nu mest fordi jeg har været usikker på hvor meget jeg egentlig tjente, så det vidste jeg godt at jeg ville.. Men jeg kaster det ikke ud over de sociale medier da det var jeg fik det at vide 😛

 2. Uduelig, den er fandme da sjov! 😀
  Skal I flytte?
  Jeg forstår absolut heller ikke det der slime, som åbenbart er ret populært på IG.
  Det er nu federe at få penge retur end at betale, siger det bare.

  1. Haha jamen de er også sjove, men synes måske de har taget bare en smule overhånd 😛

   Ja vi står og skal flytte hver for sig, så må huset jo desværre sælges.

   Absolut federe at få tilbage end at betale, det kan vi helt sikkert være enige om 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.