Når man betaler overpris…

Jeg er ikke jyde, men nogle gange mistænker jeg mig selv lidt for at være det. Jeg er en der er ret nærig, altså nej ik på den måde nærig, jeg giver hellere end gerne til velgørenhed og indsamlinger og den slags. Hvis jeg havde en uanet mængde pengeflow, så havde de fået i en lind strøm. Men sådan er verden nu engang ikke.

Nå men jeg ville egentlig frem til at jeg kan blive lidt nærig, når jeg kan se noget bare ik er en fair pris. F.eks. en overnatning i Legoland, i et Ninjago værelse, bestilte jeg her igår. Der havde jeg nok tænkt, jamen det bliver nok en max 2000 kr. hvis man ikke helt skal tages i røven.

Men det bliver man da godt nok.

3500 kr.!!!

For 1 overnatning, hvor indtjekning først kan ske imellem kl.15-18 og man i øvrigt skal være ude af værelset igen næste dag inden kl.10.00. Altså har man ikke engang værelset et helt døgn?!

W T actually F***!

Det bliver jeg simpelthen forarget over, det er bare for mange penge at tage for et værelse. Ikke engang en overnatning på SAS Radisson i KBH koster så meget.

Hvis jeg var LEGO ville jeg på ingen måde ville associeres med det hotel, for det er da down right at stjæle penge fra folk. Altid noget jeg fik hele 9% rabat igennem Logbuy… så sparede jeg da 319 kr. 😑

Nå ja, fik jeg nævnt at billetter til Legoland ikke er inkluderet i den pris 🙃🙃🙃🙃🙃

Dog et lille plaster på såret, er der inkluderet morgenmadsbuffet… Og sønnen forhåbentlig bliver glad for turen 🤞🏻

8 comments

 1. Hvorfor tror du, det ligger i Jylland? Man ville jo aldrig få jyder til at betale den pris, så det er nødt til synlige i køreafstand ;D

  Du kunne have fået fire overnatninger i Lalandia til den pris, inkl. badeland… Og det ligger jo lige ved siden af. Men så er der nok ikke sværd på væggen 😉

  Han bliver SÅ glad!

  1. Er da også udelukkende for hans skyld vi gør det 🙂 Så håber jeg han bliver glad, han har kun fået at vide vi skal i Legoland, intet om Ninjagoværelset 😀

 2. Hmmm… Tror jeg vil sige sådan noget som…
  “Godt jeg ikke har børn i den alder mere…” 😝
  eller
  “Hvorfor tror du, at vi har købt AC?” 😜

  Og når det er sagt, så er de fede de værelser på Legoland Hotel og jeg ÆÆÆÆLSKER Legoland – så øv, at jeg ikke længere har børn i den alder! 😂

  1. Det er da altid noget at de så holder hvad der loves i forhold til forventningerne 😀 haha du kan da bare booke prinsesse værelset, der er da ingen der løfter et øjenbryn over de manglende børn/ældre af slagsen 😛

   1. Ha Ha… Min svigerfar var ligeglad med, om der var børnebørn, der ville med i Legoland – han sørgede i mange år for at vi alle havde sæsonpas – og hvis ingen ville med, så kørte han da bare selv (helst sammen med min svigermor, dog).
    Ikke fordi han skulle prøve noget som helst, men fordi han nød parken og stemningen – og de obligatoriske “go’e ben” i Legoredo 😂😂😂😂😂😂

 3. Hvor er det crazy!!
  Vi er lige kommet hjem fra et luksus hotel – the yeatman – virkelig lækkert. Ved ikke om du har set med på min Story. men det var crazy lækkert. Der koster det 3200,- for en overnatning med pool og morgenmad. Man tjekker iøvrigt ud kl. 12 😀
  prøv at se på the the yeatman er ret sikker på at det er “lidt” bedre end Lego hotel. Jeg tænker tit at turister må føle sig taget i rø… når de er i Danmark.

  Håber I fik en dejlig tur i Legoland. Jeg læste op for manden dit oplæg og der grinede vi altså begge. Vi er altså også jyder på det punkt.

  1. Alt er pissedyrt i DK for turister, fatter egentlig ikke rigtig nogen gider komme til landet med de priser 😛

   Men jo vi fik en fin tur, omend lidt meget dyr 😉 Tak for din kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.