Kender i det? Facebook edition

 • du sidder og browser på facebook, ser en video/opslag/whatever, du trykker dig tilfældigvis væk fra siden, kommer til at lukke siden eller lign. ved et uheld og så er det opslag stort set umuligt at finde igen? Som i u m u l i g t!
  Jeg har seriøst ledt efter et opslag henover et par dage, for at tilfældigvis støde på det igen.. altså wtf facebook. Her vil jeg dog slå et slag for GEM opslag muligheden, som kan findes i den lille trekant ved hvert opslag. Den benytter jeg meget rigtig meget af.
 • at der i venneforslag, dukker folk op som du absolut ikke vil være venner med. F.eks din gamle tandlæge, dine kollegaer, din gynækolog, dine venners forældre…
  Nej jeg vil ikke have min chef som ven på facebook tak.
 • hver gang man opdatere facebook dukker der nye opslag op. og det er HVER gang.
  det minder mig om jeg virkelig bliver nødt til at unlike alle de der lifehack og mad video sider, de er overalt!
 • når man åbner facebook på sin telefon og ser et opslag man egentlig gerne lige vil læse nærmere, men facebook da lige opdaterer af sig selv og IGEN er indlægget _væk_

Kom gerne med flere af jeres frustrationer over fjæsen 😅😅

4 comments

 1. Ja! Især på telefonen er det irriterende, faktisk er det irriterende at IG også har fået denne pisseirritende opstilling på feedet.

  1. Ja det er faktisk rigtig irriterende at de har indført det på IG også 🙁 Jeg fatter ikke hvorfor de tror nogen synes at den algoritme kan være det bedste for folk..

 2. Jo kender udmærket det med opslag. Også med annoncer. Stod for nogle måneder siden i MAC i KBh. og skulle vise dem opslag med noget rabat – og så var det pist væk. Jeg glemmer den der gemme funktion, det er min ældste meget bedre til. kh. Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.