Bruger du aldrig neglelak mere?

Jeg har fået ovenstående spørgsmål et par gange siden jeg startede med at blogge igen.. og hurtigt svar er nej, stort set ikke. Tror siden bloggen sådan stoppede beauty-wise har jeg haft neglelak på 2-3-4 gange. Sidste gang jeg kan huske jeg havde det på var til nytår… tror jeg.

Dermed ikke sagt jeg slet ikke har noget relateret til det kørende. Jeg bruger selvfølgelig makeup, eller jeg bruger mascara. Lidt hudcreme, læbepomade og meget lidt rens og så forsøger jeg er smide nogen fugtmasker og andre af den slags på ind imellem. Men lige så dårlig jeg var til at bruge produkterne dengang jeg bloggede om dem, det var virkelig tit noget jeg måtte tvinge mig selv til at huske, når jeg testede noget, lige så dårlig er jeg stadig til at huske det. For det meste bliver det altså kun til rens af huden når jeg er i bad.. fyyyyy.

Jeg ved det, det er dumt, men nu har jeg allerede haft mit første udbrud af følgerne af solen og dermed tør jeg faktisk ikke rigtig rense huden, når den er sådan semi-skadet. Det må man vidst heller ikke.

Udover det har jeg givet så meget af min efterhånden kæmpe samling af beauty sager videre til venner og familie. Tror det er blevet til en 4-5 bæreposer, så det er heldigvis kommet videre og ligger ikke og samler støv hos mig mere.

Men det har altså stadig efterladt mig med en shit-ton of neglelak herhjemme. Jeg har dog allerede solgt en del ud af det, men jeg har i hvert fald stadig en 5-800, måske flere lakker end det stående. Jeg har forsøgt mig med at sælge lidt på tictail, hvilket også gik fint. Men jeg er bare ik fan af det der med at sende neglelakker med posten og ikke mindst at paypal hugger en procent del af salget.

Så er du i nærheden af Brøndby og står du og mangler lidt lakker, så er du mere end velkommen til at kontakte mig, så vi kan finde ud af at du kigger forbi og køber meget billige lakker 🙂 Eller har du set en lak her på bloggen på et eller andet tidspunkt og mener at den kunne du da godt bruge, så skriver du bare 😀

Til gengæld har jeg shoppet et par gange hos gettheglow.dk og Mette hun har altså nogle lækre sager, så hun er blevet min nye beautypusher. Jeg har blandt andet fået købt mig IDUN Minerals Gull mascaraen, som jeg synes er rigtig god og kun kan give en anbefaling med på vejen. Jeg regner i øvrigt med at lægge en ordre på Oskia Micro Exfoliating balmen, når jeg lige får skrabet lidt dollars sammen til den. Har nemlig kun hørt godt om den fra flere forskellige 🙂

 Jeg er også faldet i matas fælden en enkelt gang.. 😆

6 comments

 1. Ejnejnejnejnejnej…!
  Jeg tør slet ikke forestille mig hvor mange godter du ligger inde med!
  Og så oveni købet lige i nærheden! 🙊🙉🙈

 2. Hvis du stadig har lidt andet end neglelak, så er jeg måske interesseret 😉
  Mht. rens, så kan du måske bruge den blå Bioderma? Den er mild og skånsom og giver god fugt…
  kh. Birgitte

  1. Hmm jeg tror faktisk at det meste er kommet videre. Jeg må lige tage mig sammen til at få det sorteret 😉 Jeg vender tilbage!

 3. Jeg vil gerne komme forbi Brøndby – men er der et sted, hvor man kan se hvilke lakker (og andet), du gerne vil sælge og helst også til hvilken pris? Måske et link til et regneark – gætter at det er hurtgere end tictail og man kan altid google swatches og sådan:)

  Håber at din hud snart er i orden igen, det er så øv at ikke kunne tåle solen:@

  1. Det skal du være velkommen til. Jeg skal lige have sorteret ud i det og tænker jeg laver et regneark hvor jeg samler alt i 🙂 Jeg laver et nyt indlæg her når jeg har fået lidt mere styr på det. Det var også mere specifikt ment hvis man nu havde set en lak herinde som man bare var vild med og derfor kunne pege ud at det var den man var interesseret i 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.