Et sidste ord

Som i nok har opdaget er bloggen noget død. Hvilket plager mig konstant, men mit skrivebehov er ikke så stort mere som det har været, så derfor er det vel på tide endegyldigt at sige farvel herinde. Nu er det ikke fordi jeg tror i med spænding sidder og venter på at jeg udgiver et indlæg, men gider heller ikke gå og have dårlig samvittighed over det. Bloggen lader jeg ligge som den er.

Personligt så synes jeg at blogmediet som sådan er både stadig blomstrende, men også et uddøende medie. Personligt læser jeg kun med på ganske få blogs efterhånden og resten af mit behov for den slags, dækkes fint på Snapchat, Twitter og YouTube. Ganske lidt på IG, da jeg altid får vist 4-5 dage gamle billeder. Det er kun instastories jeg lige kigger forbi en sjælden gang. Hvad sker der for de har ødelagt IG totalt med det nye feed der? 🙁

Min shop forbliver åben til sidste produkt er væk og i den sammenhæng har jeg lavet en 40% off alt kode, så jeg kan få solgt lidt mere ud. Jeg håber virkelig i vil befri mig for alle produkterne 😉

BLOGSALE hedder koden og i kommer til shoppen her rijah.tictail.com.

Men i kan selvfølgelig stadig se hvad jeg laver ind imellem på Snappen hvis i har lyst til det på riijah, eller rijah på instagram eller smide et hej på twitter hvis i virkelig savner mig, på rijaHcsgo 😉

Ellers tusind tak for i har læst med, kommenteret og bare været nogen skønne læsere igennem årene <3 Vi ses!

5 comments

  1. Alting har sin tid … og konstant dårlig samvittighed er ingen tjent med (hverken du eller vi 😉 ) Tusind tak for den tid og energi du har brugt – vi ses et sted på nettet 😉 <3

  2. Hey! Sådan er det for mange…. Man udvikler sig og noget som synes så vigtigt engang, bliver ligesom hængende i fortiden sammen med det menneske, man var engang 😉
    Bedre at koncentrere sig om de ting, der betyder noget for en i stedet for konstant at plage sig selv med noget, der var engang.
    Mit sidste blogindlæg er fra den 12. juni 2012… Siger måske meget godt, at jeg har fokus et andet sted end dengang 😛

  3. Jeg har det fuldstændig som dig! Jeg ser blogs som uddøende – af flere forskellige grunde. Jeg har dog stadig en mappe med ca 30 bloglinks, men det er kun hver 2-3. måned jeg åbner den og scroller frem til de indlæg jeg finder interessante. Derudover er det faktisk kun youtube af alle sociale medier jeg bruger. Måske er noget af årsagen også at finde i alderen. Jeg er jo ikke 25 længere – bliver jeg især mindet om når det nu er min datter der sætter sig bag rattet i bilen 😱🤪
    Men du har ikke helt droppet at blogge? 😍 (Kan se der er skrevet et par indlæg efter dette)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.