Første skoledag

Så var dagen her endelig, hvor Magnus gik fra at være et Maj-barn (som før-skole-børnene blev kaldt) til at være et rigtigt skolebarn.

Magnus selv var ikke synderligt spændt faktisk og havde nok bare foretrukket at blive hjemme og spille iPad, men det lærer man jo ikke at læse og skrive af.

Eller det kunne man jo nok godt i teorien, men det er nok bedre at han går i skole og lærer det der 😜

Dagen var meget kort. Vi mødte op i skolegården kl.10 og så blev de to klasser ellers råbt op hver især og delt sig så alle forældrene kunne få taget et billede af dem alle samlet.

Magnus har jo gået i før-skole i to måneder, så han kendte på forhånd de fleste af dem han skal i klasse med og der er også en enkelt som han har gået til fodbold med. Så langt de fleste af børnene var ret trygge og glade ved situationen.

Men ellers var vi kort med oppe i klassen, hvor vi på vej derop blev flaget for af fjerdeklasserne der også bød os velkommen til skolen, virkelig hyggeligt 😁

Så fik vi kort at vide hvad de skulle lave og så blev vi ellers sendt væk en times tid og kom retur 11.15 og så fik vi lidt praktisk info og så var dagen ellers overstået i forhold til første skoledag. Så det var en kort dag, hvor der imorgen står på fuldt skema, fra 8.10 til kl.13.00 og efterfølgende SFO.

Så nu er Magnus’ karriere som skolebarn altså igang og jeg er sikker på det skal nok blive lærerigt, spændende og en rutschetur for både forældre og børn, og tiden kommer sikkert til at gå endnu stærkere nu og inden jeg har set mig om, starter han i første klasse næste år.

Shit jeg er spændt og en smule misundelig på ham, over hvad han har i vente, skoletiden er jo enormt kedeligt når man er i det, men for de fleste, rigtig fedt at kigge tilbage på bagefter og noget man længes efter når voksenlivet rigtig banker på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.