Hvaa, hvor skal vi hen du?

Photo by Aaron Burden on Unsplash

Jeg ved ikke helt hvilken retning jeg vil med bloggen, ved bare at jeg virkelig gerne vil skrive noget herinde. Mens jeg ikke har haft blogget herinde har jeg jo skrevet om Counter-Strike, hvor jeg ligesom fik min skrivetrang styret og nu hvor jeg ikke har skrevet der i godt et halvt år, så er har jeg ligesom kastet min trang herover igen i stedet.

Men man kan jo ikke opfinde den dybe tallerken i hvert indlæg, eller hvordan man nu skal sige det. Jeg har svært ved at finde ud af hvad jeg præcist skal skrive om. Før havde jeg jo decideret et emne i forhold til beauty og neglelak, men nu er det jo meget mere løst. Hvilket også både gør det nemmere og en hel del sværere at finde på noget at skrive om. 

Jeg har jo også stadig neglelak, der kommer en gang om ugen, så den er jo ligesom sikker. Men udover det… hmmm? Hvis i synes der er noget spændende jeg burde skrive om eller tage fat i, så må i da endelig gerne foreslå det. Mere beauty? Mindre? Noget helt andet? Smid gerne en kommentar med det 🙂

Samtlige indlæg jeg har skrevet de sidste par uger er skrevet når jeg lå på sofaen derhjemme om aftenen, hvor jeg normalt ellers sidder foran computeren. Så det har været ret meget så nogen spur of the moment indlæg.

Hvilket jeg egentlig også synes bliver til de bedste indlæg, fordi de kommer impulsivt, hvor man lige nu og her har noget på hjerte.

Det her indlæg er til gengæld skrevet mens jeg sidder på arbejdet og der er stille her. Det er også de tidspunkter hvor min hjerne går lidt i selvsving over hvad jeg mon så skal finde på at skrive i dag. 

Så burde nok have ladet være og ventet til inspirationen kom i aften, men der skal jeg altså for en gangs skyld spille noget computer. Jeg har ikke rigtig siddet foran den hele sommeren fordi jeg simpelthen har synes det var alt for varmt. Så nu skal det være…. altså i aften når jeg får fri.

Kan i have en rigtig dejlig dag <3 Og smid gerne en kommentar hvis i har noget på hjerte 😉

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.