Nu med en 7-årig

Seriøst, det er kliche, men det er så mega præcist og noget alle forældre kan skrive under på så snart der lander en baby i hjemmet. Tiden går f…… stærkt når man har fået børn..

Det er 7 år siden jeg mødte Magnus første gang, en søndag aften på Herlev Hospital og det har altså været det vildeste, at blive en af de der forældre, som jeg egentlig aldrig helt havde regnet med jeg skulle være. For det var heller ikke noget jeg havde regnet med at blive.

Jeg har altid haft det vildt akavet, i hvert fald i mit voksen liv med børn. kan ikke huske da jeg var yngre. Mine venners børn er nok eneste undtagelse da jeg jo kender dem. Men fremmede børn, børn der siger mærkelige ting og snotnæser og alt det der. Jeg har ingen ide om hvad jeg skal snakke med dem om, hvad jeg skal svare dem når de spørger om noget og jeg kunne blive ved.

Det er absolut ikke blevet bedre bare fordi jeg har fået et barn selv. Jeg har stadig mærkelige møder med børn i Magnus skole, som jeg gerne ville være foruden… Men han er jo ikke lige helt gammel nok endnu til at fragte sig til og fra skole…

Som skrevet før, det var ikke fordi jeg regnede med jeg skulle have nogen børn, så at Magnus kom til, var nok mest et tilfælde af at sol, måle, stjerner og den slags stod som det skulle.

Jeg har da heller ikke fortrudt det… haha heldigvis.. for han er lidt svær at slippe af med nu 😛

Så det er også derfor det er lidt surreelt at jeg nu har en stor dreng på 7 år og sådan kommer jeg nok til at have det til alle hans fødselsdage fremover.

Han har en uge tilbage i 0.b og så går han på sommerferie. De sagde jo at han ville have lært at læse inden han startede i 1. klasse og det kan han. Altså ikke perfekt, men han er virkelig dygtig og jeg havde slet ik forestillet mig at det holdt vand. Men han er så skide god fagligt at det egentlig ikke overrasker mig at han rent faktisk kan læse nu.

Jeg glæder mig til at han skal stifte bekendtskab med alle de bøger jeg selv læste da jeg var lille… For jeg var virkelig også en læsehest, så det håber jeg da også lidt han bliver. Med måde, for jeg læste virkelig mange bøger..

Nå kom på afveje her, ville egentlig bare lige skrive et par ord om han fylder 7 år, så det har jeg vidst fået gjort nu 😉

Så stort tillykke Magnus, min store kloge søde sjove finurlige dreng <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.