Jeg var så heldig at vinde et armbånd fra byBiehl igennem Acie’s facebook og det modtog jeg så i dag, sammen med en lille hilsen fra Charlotte Biehl som ejer mærket 🙂 Du læse meget mere  om det her byBiehl.com.

Er super glad for det og glæder mig til at udvide min charms samling til det 🙂

A bracelet I won from in a giveaway hosted by a danish blogger called Acie 🙂 Yay! 😀 I love it. The brand is called byBiehl and you can read more about it here on her website byBiehl.com (sry its in danish, but just look at the pictures instead then ;))

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

15 thoughts on “byBiehl

  1. Pingback: byBiehl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *