Nye solbriller fra D&G

Jeg fik i dag en mail fra et PR firma, der åbenbart mener jeg er modeskribent :D? Jeg er meget smigret i hvert fald 🙂 Nå men i hvert fald handlede det for en gangs skyld om noget jeg rent faktisk kan følge med i, nemlig solbriller 😀 Og de seje af slagsen endda… Med leo print og lidt aviator look over sig. Det er i hvert fald disse nedenunder jeg straks forelskede mig i 😀 Jeg har i hvert fald noget til ønskelisten! Så må vi håbe kæresten også synes at jeg fortjener dem her 😉 *hint hint hint*

Lidt af de andre fra samme kollektion som hedder Animalier og fokuserer på kreativitet, glamour og sensualitet

Alle 3 styles koster dkk 1.675,- i vejl. udsalgspris og forhandler oplyses på: +46 852297100

New sunglasses from Dolce & Gabbana! What a great collection 🙂

6 comments

  1. Hvad skulle du så gøre for dette PR firma? De må da have en bagtanke med deres kontakt?
    Det er i hvertfald nogle mega fede D&G solbriller, som du har her på bloggen. Fristende 🙂

    1. Intet, der står i hvert fald ikke noget i mailen om noget. Og jeg skrev udelukkende om det fordi jeg synes produktet var fedt og noget som jeg selv var interesseret i. Plus i dag har jeg modtaget en ny mail om et andet produkt, som jeg ikke har tænkt mig at skrive om og har før modtaget fra dem hvor jeg ik har skrevet om det. Så det er vist bare generelle pressemeddelser man får.

    1. Nej desværre, og hvis jeg havde modtaget noget, så ville jeg bestemt også have skrevet det 🙂 Som jeg altid gør med ting jeg modtager gratis 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.