Denne her er en af neglelakkene fra ‘Tis The Season To Be Naughty And Nice kollektionen fra China Glaze, altså deres julekollektion fra 2010. Der var ikke så mange derfra som egentlig sagde mig noget, jeg er ikke så meget til jule farverne, rød/grøn og den slags. Men denne her kunne jeg nu meget godt li og tror jeg skal ha forsøgt mig med nogen af de nye lakke jeg har fået som mest egner sig til at komme ovenpå andre 🙂 Den her dækker fint ved 1 enkelt lag og det har jeg derfor også nøjedes med på alle neglene 🙂

This one is from the China Glaze Holiday 2010 collection and one of only ones that caught my interest when I saw the entire collection. I am not one for those christmassy colors 😛 This has great coverage with only 1 coat on each nail 🙂

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

8 thoughts on “China Glaze – Cheers to you

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *