Depend 218 + Dior Rock Coat

September 1, 2011 |  by  |  blog, fun, nailpolish, neglelak

En ny dag et nyt tørklæde fristes jeg til at sige :P I dag har jeg så min “arbejdsuniform” på igen, i form af en lækker varm sweatshirt med lynlås og det går mit partisaner tørklæde altså fint i spænd med. Omend det kan godt se lidt camping habit agtigt ud :P Men jeg er ligeglad.. når jeg sidder på jobbet så vil jeg bare ikke fryse og det gør jeg ikke når jeg har det her på :) Eftersom jeg forsøgte at lave en video igår der demonstrerede hvordan Sally Hansens kwik off virker, så mangler jeg lak på 4 negle og så tænkte jeg at blande de her to. Depends 218 som kan ses her og så Diors Rock Coat oven på. Pga. der er et svagt shimmer i Depend’en så synes jeg der kommer lidt holografisk over den… men det er nok bare mig? :)

Synes i det passer sammen? Har vist et enkelt tørklæde mere jeg kan forsøge mig med i morgen, så må jeg se om jeg kan finde en farve til det ;D Hvad synes i i øvrigt om et indlæg som dem her igår og i dag? Jeg er jo ikke modeblogger så det er et lidt uvant område for at bevæge mig ud på :P


Another day another scarf :D I think the top photo has a kind of holographic look over the polish?

 


8 Comments


  1. Den er godt nok fin :) Og lidt sejt dit tørklæde matcher :D

  2. De ser fine ud samme de to lakke og hov, det minder mig om at jeg burde få købt den Rock Coat, den er god til de sidste måneder på året!

  3. *Danser rundt i tråden* Vores pakke kommer snart!!!

  4. Det ser smukt ud sammen – er helt vild med lakken :)

Trackbacks

  1. Depend 218 + Dior Rock Coat

Leave a Reply