Depend 218 + Dior Rock Coat

En ny dag et nyt tørklæde fristes jeg til at sige :P I dag har jeg så min “arbejdsuniform” på igen, i form af en lækker varm sweatshirt med lynlås og det går mit partisaner tørklæde altså fint i spænd med. Omend det kan godt se lidt camping habit agtigt ud :P Men jeg er ligeglad.. når jeg sidder på jobbet så vil jeg bare ikke fryse og det gør jeg ikke når jeg har det her på :) Eftersom jeg forsøgte at lave en video igår der demonstrerede hvordan Sally Hansens kwik off virker, så mangler jeg lak på 4 negle og så tænkte jeg at blande de her to. Depends 218 som kan ses her og så Diors Rock Coat oven på. Pga. der er et svagt shimmer i Depend’en så synes jeg der kommer lidt holografisk over den… men det er nok bare mig? :)

Synes i det passer sammen? Har vist et enkelt tørklæde mere jeg kan forsøge mig med i morgen, så må jeg se om jeg kan finde en farve til det ;D Hvad synes i i øvrigt om et indlæg som dem her igår og i dag? Jeg er jo ikke modeblogger så det er et lidt uvant område for at bevæge mig ud på :P


Another day another scarf :D I think the top photo has a kind of holographic look over the polish?

9 thoughts on “Depend 218 + Dior Rock Coat

  1. Pingback: Depend 218 + Dior Rock Coat

    1. rijaH

      Hov troed det var en helt anden tråd du skrev til :P Hehe sådan går det når man kigger for hurtigt! Men JA jeg så lige mailen :D Weeeee :)

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>