Chanel Steel og Dellisha

Jeg havde lidt mere held med mit Dellisha end Maria, kan jeg se på det hele. Jeg fik det fint leveret hjem til døren af DPD. Men har ikke haft mit på før i dag, selvom jeg har haft det en uges tid… Havde lidt svært ved at finde en anledning faktisk.. godt nok har jeg været på job, men synes ikke det går så godt med en arbejdssweatshirt 😛 Så i dag da jeg blev kaldt på job, så tog jeg en cardigan på der var lidt pænere og dermed tillod at jeg kunne tage det lækre tørklæde på 😀 Jeg parrede det med Chanels Steel og synes egentlig det fungerer rigtig godt 🙂 Beklager fotokvaliteten, men har kun min mobil med på job 😛

I got a wonderful new scarf the other day, but havent had a chance to wear it before today. I paired it with Chanels Steel, which seem to work really well 🙂

18 comments

 1. Jeg har også kastet Dellisha om halsen i dag, men det lyder også som om, at min almindelige ‘arbejdsuniform’ er mere egnet til fine tørklæder end din 🙂 Hun er dejlig blød og varm, hva?

  1. Jo helt sikkert rigtig blød og skøn…. men kan bare ik rigtig finde ud af hvordan jeg skal have det på… Hva gør du? Synes hvis man folder det trekantet så bliver enderne kedelige og det er ikke langt nok til at lave løkken på den anden led 🙁
   Arbejdsuniformen er udelukkende baseret på komforten og er helt frivillig 😛 Kan godt tage lidt finere tøj på hver gang, men så sidder jeg og fryser når jeg mangler min store sweatshirt hehe ;D

    1. Yep jeg er helt med, det var også sådan jeg prøvede med synes de blev sådan runde… ehm ved ik hvordan jeg ska forklare det 😛 men det virker sådan statisk eletrisk så det sådan trækker sig ind mod sig selv…. gir det mening? 😀

     1. Efter at have haft det på her i eftermiddags, tror jeg godt, jeg ved, hvad du mener. Det klæber lissom sammen. Underligt, for det knitrer ikke (og det er jo også 100% uld), så måske det bare er teksturen, der gør det? Underligt er det i hvert fald.

     2. Meget… nu så jeg en skrive på Camilles blog man skulle forsøge at vaske det.. Så det tror jeg vil give et forsøg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.